novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η διακοπή ρίχνει τον ρυθμό

Η διακοπή ρίχνει τον ρυθμό

Κάτι σε 0-0 ή 1-1 περίμενα είναι η αλήθεια την χθεσινή Σουηδική ισοπαλία, αλλά φυσικά μας κάνει και το… 2-2 (χαχα).

Στην Ολλανδία το under του 3.20 (έφτασε και 3.75 λίγα λεπτά πριν την έναρξη)«χάλασε» στο 89′ (όσοι πήραν μονό θα μπορούσαν να είχαν cashάρει).

Ο Βόλος του κυρ-Αχιλλέα μας επισήμανε για 2η φορά σε μικρό χρονικό διάστημα πως διαθέτει καλή ομάδα (η πρώτη κόντρα στον ΠΑΟΚ), δεν κάνει χάρες και θέτει γερή υποψηφιότητα για τα play off.

Παρόλα αυτά, σε μία τέτοια ημέρα, δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Είναι εμφανές πως βρισκόμαστε σε καλό φεγγάρι. Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι εχθές, η στήλη μετρά 7/7 σωστές προβλέψεις στο πινακάκι της. Αλλά όπως έγραψα και στην χθεσινή στήλη (θα το γράψω και τώρα για όσους τυχών δεν το διάβασαν): «Η διαχείριση της νίκης είναι εξίσου σημαντική μ’ αυτήν της ήττας. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή».

Μέσα σε όλα είχαμε και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτά τον Εντισον Καβάνι (επιθετικό), αλλά και τον Αλεξ Τέλες (αριστερό μπακ-χαφ από Πόρτο). Πολύ καλές προσθήκες και οι δύο, αν και οι Κόκκινοι δείχνουν να έχουν μεγάλο θέμα στην καρδιά της άμυνάς τους.

Στα δικά μας, ο ΠΑΟΚ έχασε τον αρχηγό του την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με την Φενέρμπαχτσε (θα επανέλθω σ’ αυτήν μέσα στην εβδομάδα) να δίνει 1,6 εκ. ευρώ στον Δικέφαλο του Βορρά. Σπουδαία απώλεια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε πολλά επίπεδα, κάτι που κάποιοι θα καταλάβουν στην πορεία.

Αν βάλετε σε επανάληψη το ξεκίνημα των αγώνων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη θα καταλάβετε τι εννοώ, ειδικά την στιγμή που στην ομάδα υπάρχουν αρκετά νεαρά Ελληνόπουλα.

Ο Πέλκας «πλήρωσε» δύο πράγματα. Πρώτον, την φαεινή ιδέα κάποιων να τον παρουσιάσουν ως νέο Κούδα, αλλά και ότι είναι Ελληνας. Αν λεγόταν Πελκίνιο ή Πέλκοβιτς ή Πελκόνι να είστε σίγουροι πως θα είχε λατρευτεί και σίγουρα θα είχε δώσει πολλά περισσότερα.

Η ΑΕΚ αθόρυβα κάνει τη δουλειά της, καλή προσθήκη ο Τάνκοβιτς και με τα κενά που έχει το ρόστερ του ΠΑΟΚ σίγουρα οι πιθανότητές της αυξάνονται για την 2η θέση.

Ο Ολυμπιακός παρότι γκέλαρε στα Γιάννενα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, όπως καταλάβατε στοίχημα σήμερα δεν θα παίξουμε. Από Παρασκευή παίζουμε συνεχόμενα, ήρθε η ώρα για ένα μικρό διάλειμμα.

Στήλη με παιχνίδι (λογικά) ξανά την Παρασκευή. Βέβαια, αφήνω ένα παραθυράκι ανοιχτό για μία ειδική στήλη με μακροχρόνια στοιχήματα. Θα το δούμε αυτό. Για ότι νεότερο ή αν κάτι προκύψει τα λέμε στο twitter.

Καλά να περνάτε!

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης