bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με μία πιθανή ισοπαλία στο 3.20

Με μία πιθανή ισοπαλία στο 3.20

Εξαιρετικά ξεκίνησε ο μήνας, καθώς από Παρασκευή μέχρι χθες μετράμε… 6/6. Ενα σερί που επανάφερε την στήλη στα θετικά. Εχω όμως (ξανά)τονίσει πως η διαχείριση της νίκης είναι εξίσου σημαντική μ’ αυτήν της ήττας. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή.

Σε άλλα νέα, είδηση της τελευταίας στιγμής αποτελεί πως ο Φαν Ντε Σαρ αναλαμβάνει τεχνικός Διευθυντής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο χθεσινός διασυρμός από την Τότεναμ έφερε άμεσες ανακατατάξεις. Ο Φαν Ντε Σαρ αγωνίστηκε 6 χρόνια στους «Κόκκινους Διαβόλους» ως τερματοφύλακας και τα τελευταία χρόνια ήταν τεχνικός Διευθυντής στον Αγιαξ.

Προγνωστικά Δευτέρας

Νέα εβδομάδα, με την διακοπή να περιορίζει την ποδοσφαιρική δράση στην Ευρώπη, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι όπου εμπεριέχεται ελάχιστος αριθμός αγώνων.

Ο σημαντικότερος είναι το Λαμία-Βόλος, αγώνας που όπως αναφέρθηκε και στην στήλη: «Το σημείο της ημέρας» φέρνει μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν.

Ηταν 29 Ιουνίου του τρέχοντας έτους όταν η ισοπαλία του αγώνα Βόλος-Λαμία γνωρίζει μεγάλη πτώση (λόγω μεγάλων πονταρισμάτων) και μέσα σε λίγες ώρες από τιμές κοντά στο 3.00 βρίσκεται στο 1.40-1.50!

Σημείο που είχε πολλά πονταρίσματα και στην Betfair και τελικά επαληθεύτηκε δίχως τέρματα (0-0). Πρόσφατα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και σε φιλικό προετοιμασίας.

Είναι κατανοητό πως την δεδομένη χρονική στιγμή η Λαμία είναι αυτή που χρειάζεται μία νίκη για να γυρίσει το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε από το κάκιστο ξεκίνημα (3/3 ήττες).

Ο Βόλος όντως έχει δείξει θετικά στοιχεία έχοντας αποσπάσει θετικότατα αποτελέσματα κόντρα σε δυνατές ομάδες της κατηγορίας και ανήκει στις ομάδες που ενισχύθηκαν (πιο πρόσφατη προσθήκη ο Ουάρντα).

Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια το διπλό έχει αξία, αλλά… κρατάμε μία πισινή.

Ο άσος κοντά στο 2.30 πλέον, μπορεί να συνδυαστεί με το Χημίχρονο (δηλαδή Χ/1) για όποιον θέλει λίγο υψηλότερη απόδοση (κοντά στο 5.00).

Στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδία, περίεργο παιχνίδι το Εξέλσιορ-Ντε Γκράαφτσαπ.

Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση και αν στην Εξέλσιορ φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματά της, στην Ντε Γκράαφτσαπ κουκουλώθηκε με τη νίκη επί της Ναιμέγκεν που πολύ εύκολα θα μπορούσε να ήταν ήττα καθώς η απόδοσή της ήταν κακή (ειδικά στο α’ μέρος).

Η φιλοξενούμενη είναι ανώτερη ποιοτικά, αλλά στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της ηττήθηκε με 7-3 από τους νέους της ΑΖ. Φαινομενικά, το κοιτάς και λες εύκολο over, αλλά έχω αντιρρήσεις και το under στο 3.20 προκαλεί. Βέβαια, όποιος ποντάρει πρέπει να γνωρίζει πως μπορεί (ακόμα) και στο 15′ να σκίσει το… δελτίο του.

Πιθανή ισοπαλία το Τρέλεμποργκ – Νόρμπι στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Η Νόρμπι ανήκει στις ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, μάλιστα μετρά 5 ισοπαλίες στα 7 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Η Τρέλεμποργκ στην έδρα της έχει περισσότερες ισοπαλίες, απ’ ότι νίκες ή ήττες (3-4-3).

Επίσης, πρόκειται για ομάδες σχεδόν ισοδύναμες, που αγωνίζονται με παρόμοιο τρόπο (ομάδες του under αμφότερες – η Τρέλεμποργκ μετρά 9 under σε 10 αγώνες) και η ισοπαλία πιθανότατα δεν θα χαλάσει καμία από τις δυο. Συν τοις άλλοις, αμφότερες προέρχονται από παρατάσεις στο Κύπελλο, γεγονός που αυξάνει την κούραση.

Στο 3.20 η ισοπαλία στην Bet365, θα μπορούσε να παίζει και χαμηλότερα με βάση τα δεδομένα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό (Bet365):

5/10 – 20:00 – Τρέλεμποργκ – Νόρμπι: Χ (3.20) με 7 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.016,94 μονάδες

Επιστροφές: 62.775 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 7 μονάδες

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης