novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με τα γκολ στη Γαλλία και DNB στη Ρωσία

Με τα γκολ στη Γαλλία και DNB στη Ρωσία

Θετικά έκλεισε η χθεσινή ημέρα, με τα over σε Πορτογαλία και Βέλγιο να επαληθεύονται σχετικά εύκολα. Σε μία φαινομενικά κακή ημέρα λόγω λίγων επιλογών το αποτέλεσμα με αφήνει ικανοποιημένο.

Κυριακή σήμερα, λίγα καλύτερα τα πράγματα στο κουπόνι μας αλλά όχι κάτι αμάν-αμάν. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά Κυριακής

Θα ξεκινήσω από την Allsvenskan της Σουηδίας, εκεί όπου σιγά-σιγά πλησιάζουμε στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εχω παρακολουθήσει την Μιάλμπι στα δύο τελευταία της παιχνίδια και παρότι στο ένα κέρδισε την Ερεμπρο και στο άλλο ηττήθηκε -στην τελευταία φάση του αγώνα- από την ΑΪΚ, η εικόνα της δεν ήταν καλή.

Σε αντίθεση με την Χέλσινμποργκ που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καίγεται για πόντους και πριν την ήττα από την Εστερσουντ έτρεχε αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων. Ψυλλιασμένοι οι bookmakers εδώ, με το διπλό στο 3.20 ενώ πριν 2 εβδομάδες το αντίστοιχο της (θεωρητικά πιο καλής ως ομάδα) Ερεμπρο προσφερόταν στο 4+. Η αλήθεια είναι πως το ήθελα στο 3.75+ για να ρισκάρω.

Το Νόρκεπινγκ – Σίριους προσφέρεται για παιχνίδι με γκολ. Η Σίριους είναι φύσει επιθετική ομάδα, στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων της έχει υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας (σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν το 60%) και δημιουργεί πολλές τελικές (κόντρα στην Ερεμπρο είχε 26). Η Νόρσεπινγκ απέκτησε ηρεμία, έρχεται από μεγάλη νίκη που την έφερε στην 2η θέση και σίγουρα αυτό θα της δώσει ώθηση.

Στη Γαλλία, η Λιλ έχει τύχες να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Στρασβούργου που στο τελευταίο του παιχνίδι ηττήθηκε από τους 9 παίκτες της Μονακό με 2-3. Εχοντας παρακολουθήσει το παιχνίδι μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε η ομάδα του Λορέ. Πιο σοβαρή και πειθαρχημένη η Λιλ, με σαφώς ανώτερη ποιότητα και μονάδες που μπορούν να κάνουν διαφορά. Στο 2.30 το διπλό.

Δέχεται πολλές τελικές η άμυνα της Ρεμς

Συνεχίζω με Ligue 1 και τον αγώνα Ρεν – Ρεμς. Σε εκπληκτικό μομέντουμ η Ρεν, φιγουράρει στην 1η θέση του πίνακα και έχει τη δυνατότητα με νίκη σήμερα κόντρα στην κουρασμένη (6ο παιχνίδι σε 20 ημέρες) και προτελευταία Ρεμς (0-1-4 με συντελεστή τερμάτων 3-8) να αποσπαστεί από τους διώκτες της. Οι πληροφορίες μου λένε πως η καλή δουλειά του Στεφάν έχει οδηγήσει στον σωστό δρόμο την Ρεν που μεταξύ άλλων παράγει πολλές φάσεις. Στα 4/5 έως τώρα παιχνίδια της σκόραρε τουλάχιστον 2 φορές, ενώ η άμυνα της Ρεμς δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Χαρακτηριστικά, οι τελικές που δέχτηκε στα εκτός έδρας παιχνίδια της: (22 με Μονακό έχοντας 24% κατοχή – 20 με Ανζέ με 43% κατοχή – 14 με Μετς με 41% κατοχή). Το over1.5 γκολ Ρεν στο 1.90 της Betshop.

Πιθανός άσος η Ρόντα στη Β΄ Ολλανδίας. Μεγάλο όνομα για την κατηγορία που φέτος δείχνει αν μη τι άλλο σοβαρή, δυνατή εντός έδρας (2/2 με 7-0 τέρματα) και έχοντας έναν αξιόλογο τεχνικό στον πάγκο της. Η Φόλενταμ δεν είναι κακή ομάδα, αλλά σε αποδόσεις άνω του 2.00 ο άσος έχει προβάδισμα.

Το ηλεκτροσόκ και το «άδειασμα»

Στη Ρωσία, η Ντινάμο Μόσχας ηττήθηκε στην έδρα της Κίμκι στο τελευταίο της παιχνίδι, μία ήττα που όμως έφερε τα πάνω κάτω καθώς απολύθηκε ο τεχνικός της, γεγονός που αναμένω να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ.

Πλέον, οι παίκτες της καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις επιτυχίες κόντρα σε μία Κράσνονταρ που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δεν θα έχει στη διάθεσή τις 2-3 σημαντικούς ποδοσφαιριστές (Βάτερσον στα εξτρέμ, Ολσον στα χαφ) και ενδεχομένως να υπάρξει σωματική κούραση και «άδειασμα» έχοντας παίξει στην Τούμπα την Τετάρτη αλλά και διαδοχικά παιχνίδια με τους ίδιους παίκτες. Στην γηπεδούχο υπάρχει ποιότητα, με παίκτες όπως οι Εντζιέ και Κομλιτσένκο στην επίθεσή της και δυνατή έδρα (3-1-1 έχοντας κερδίσει και την Ζενίτ), νομίζω πως κακώς δίνεται ως καθαρό αουτσάιντερ. Πιο μοιρασμένο περίμενα το σετ. Στο 2.91 ο άσος στην Betshop, στο 2.05 ο 1 DNB.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα

4/10 – 18:00 – Ρεν – Ρεμς: over1.5 γκολ Ρεν (1.90) με 12 μονάδες

4/10 – 20:00 – Ντινάμο Μόσχας – Κράσνονταρ: 1 DNB (2.05) με 10 μονάδες

και 5 μονάδες στη δυάδα τους

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1959.69 μονάδες

Επιστροφές: 84.25 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 27 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης