bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοίχημα εκεί που υπάρχει αξία

Στοίχημα εκεί που υπάρχει αξία

Με 7 κόρνερ από το μεγάλο αουτσάιντερ του αγώνα, πριν αρχίσει ο αγώνας θα ήμουν σίγουρος θα είχαν επιβεβαιωθεί τα over στα χθεσινά κόρνερ του αγώνα στην Κύπρο.

Αμ δε, η Ανόρθωση είχε διαφορετική άποψη και παρότι ξεκίνησε με διπλό κόρνερ στο 7′, δεν έβγαλε ούτε… μισό στη συνέχεια ενώ (θεωρητικά) ήταν αυτή που κυνηγούσε το γκολ (ως μεγάλο φαβορί) και εντέλει τα κατάφερε με τέρμα στο 90′ (πέναλτι).

Συμβαίνουν και αυτά, προχωράμε. Το κουπόνι του Σαββατοκύριακου δείχνει ενδιαφέρον και μέσα απ’ αυτό έχω ξεχωρίσει 4 περιπτώσεις για παιχνίδι.

Προγνωστικό Σαββάτου: Σκωτσέζικο διπλό στο 3.60

Ξεκινάω με το μοναδικό παιχνίδι που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο (Λίβινγκστον – Ρος Καουντι).

Θεωρώ τραβηγμένο το διπλό στο 3.60, για μία ομάδα που έχει ξεκινήσει αρκετά καλά το πρωτάθλημα (2-2-1) και φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα μάλιστα αήττητη εκτός έδρας (1-1-0).

Από την άλλη μεριά, η Λίβινγκστον είναι ουραγός έχοντας μόλις 2 πόντους και αγνοώντας τη γεύση της νίκης μετά από 5 αγώνες. Το άγχος είναι στη μεριά των γηπεδούχων που εδώ και 2 αγώνες στερούνται τον πολύτιμο φορ/πρώτο σκόρερ τους Ντάικς που πουλήθηκε στην Αγγλική ΚΠΡ.

Προγνωστικά Κυριακής: Με τρία αουτσάιντερ άνω του 3.00

Μεταφερόμαστε στη Σουηδία, εκεί όπου η ΑΙΚ Στοκχόλμης μετά το κακό ξεκίνημα φαίνεται να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της. Δύο παιχνίδια αήττητη, πρώτη νίκη μετά από 8 αγώνες και αναμένω μεγαλύτερη βελτίωση μετά την σημαντική μεταγραφική ενίσχυση (πρόσφατα απέκτησε και τον αμυντικό Λούστιγκ/πρώην Σέλτικ). Η Χάκεν είναι κατά βάση ομάδα έδρας, στο τελευταίο της παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα τυχερή που πήρε τη νίκη και στην έδρα της ΑΙΚ διαθέτει τραγική παράδοση (13 ήττες, 5 ισοπαλίες, καμία νίκη). Ο άσος στο 3.00 δεν περνάει απαρατήτητος.

Συνεχίζω με Σκανδιναβία και το ντέρμπι ουραγών στη Νορβηγία. Σε άλλη περίπτωση δύσκολα θα έμπλεκες σε μία τέτοια αναμέτρηση, αλλά η αλλαγή του τεχνικού στη φιλοξενούμενη και κυρίως η έλευση ενός αξιόλογου προπονητή όπως ο Λαρς Αρνε Νίλσεν (5 χρόνια στην Μπραν) στην Αάλεσουντ θεωρώ ότι θα παίξει τον ρόλο της. Συνήθως η έλευση νέου τεχνικού φτιάχνει το κλίμα και… ανεβάζει το κουμπί του γενικού. Η Σταρτ δεν δείχνει καλά τελευταία, ενώ μαζεύει τα κομμάτια της μετά την 6αρα στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ. Το διπλό στο 3.50, κάπου στο 3.20 το κοστολογώ.

Κλείνω με Πολωνία, εκεί όπου η Πιαστ Γκλ. ξεκίνησε με ήττα το πρωτάθλημα και την Πέμπτη είχε Ευρωπαϊκό αγώνα, συνεπώς ταξίδι και κούραση. Η νίκη/πρόκριση μπορεί να επανέφερε το καλό κλίμα, αλλά πιθανότατα να έκρυψε κάτω από το χαλί τα κακώς κείμενα. Η Πογκόν φανέρωσε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, είναι ενισχυμένη και έχει τύχες για την έκπληξη. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την απόδοση (στο 4.50 το διπλό, 3.00 το 2DNB) νομίζω πως υπάρχει χώρος για να ψάξουμε τις πιθανότητες της έκπληξης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Yankee:

29/08 – 17:00 – Λίβινγκστον – Ρος Κάουντι: 2 (3.60)

30/08 – 15:30 – ΑΙΚ Στοκχόλμης – Χακεν: 1 (3.00)

30/08 – 13:30 – Πιαστ Γκλ. – Πογκόν: 2 DNB (3.00)

30/08 – 19:00 – Σταρτ – Ααλεσουντ: 2 (3.50)

με 5 μονάδες στις δυάδες, 2 στις τριάδες και 1 στην τετράδα

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1960.90 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 69 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης