bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κυπριακές επιλογές από την Βαρσοβία μέχρι την Άχνα

Κυπριακές επιλογές από την Βαρσοβία μέχρι την Άχνα

Καλημέρα μας. Δεν πέρασε με επιτυχία κάποιο σημείο στον τελικό του Champions League και έτσι δεν είχαμε επιστροφή μονάδων. Ήταν ο τρίτος σερί αγώνας που είχαμε ήττα και έτσι θα πρέπει να περάσουμε ξανά στα νικηφόρα στοιχήματα για να έχουμε επιστροφές και κέρδος. Βέβαια είναι πάρα πολύ νωρίς στην στοιχηματική – ποδοσφαιρική χρονιά για να με απασχολεί αυτό από τώρα. Έχουμε μπροστά μας αρκετούς μήνες για να «επενδύσουμε» τα χρήματα μας και να έχουμε κέρδος.

Ο ΠΑΟΚ ψες κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπεσίκτας και έτσι στην ελληνοτουρκική αυτή μάχη είδαμε την Ελλάδα να βγαίνει νικήτρια. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν είναι ήδη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ενώ η Μπεσίκτας πλέον πάει στο Europa League εκεί όπου γίνεται πιθανή αντίπαλος της Ανόρθωσης. Λέτε να δούμε ξανά μάχη απέναντι στην Τουρκία;

Απόψε έχουμε και Κυπριακή εκπροσώπηση στα προκριματικά του Champions League καθώς η Ομόνοια βρίσκεται στην Πολωνία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας. Η Λέγκια είναι πολύ καλή ομάδα που σίγουρα θα βάλει πολύ δύσκολα στην Ομόνοια. Στην πρώτη αγωνιστική του Πολωνικού πρωταθλήματος ξεκίνησε με νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Ρακόβ με σκορ 1-2. Περιμένω ότι η Λέγκια θα έχει την κατοχή αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμη. Με βάση την αμυντική ικανότητα της Λέγκια η Ομόνοια θα βρει ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις κάνει γκολ και να παίξει πολύ σωστά άμυνα αν θέλει να κερδίσει την πρόκριση. Το διπλό αυτή την στιγμή είναι στα 5,71 στον Stoiximan και αξίζει το ρίσκο για όποιον πιστεύει στις ικανότητες της Ομόνοιας. Εγώ το πιστεύω πάντως.

Εκτός από ευρωπαϊκό παιχνίδι έχουμε και αγώνα για το Κυπριακό πρωτάθλημα σήμερα εκεί όπου ο Εθνικός Άχνας θα φιλοξενήσει το Παραλίμνι. Ένας αγώνας όπου έπρεπε να γίνει την Παρασκευή που μας πέρασε αλλά λόγο θετικών κρουσμάτων του ιού στην Άχνα μεταφέρθηκε για σήμερα. Το Παραλίμνι τι είδα από κοντά σε φιλικό αγώνα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μου φάνηκε εντελώς ανέτοιμο και χωρίς κάποιο πλάνο μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα παρουσιαστεί ο Εθνικός αλλά με τέτοια απόδοση που είδα στο Παραλίμνι μπορώ να πάω με τον άσσο σε απόδοση 2,50 που βρίσκω στην Parimatch.

Αυτά είναι για σήμερα φίλοι μου. Έχουμε Κυπριακές επιλογές από την Άχνα έως την Βαρσοβία. Εγώ προσωπικά δεν θα ποντάρω κάτι πριν από τα ματς, θα τα δω στο live και θα αποφασίσω . Να περνάτε όμορφα. Τα λέμε και πάλι αύριο.

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1861,90 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 0,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WLLLLLLLWLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+255.65822173.654.35127.58%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης