bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με ένα μονό του 2.82

Με ένα μονό του 2.82

Εύκολα επιβεβαιώθηκε η χθεσινή πρόταση της στήλης, με την Σαχτάρ Ντόνετσκ να αποδεικνύει την ποιοτική διαφορά της κόντρα στη Βασιλεία εντός τεσσάρων γραμμών και να την φιλοδωρεί με 4 τέρματα.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σεβίλλη παρότι κυριάρχησε στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, χρειάστηκε ένα τέρμα στο 88′ της αναμέτρησης για να πάρει τη νίκη/πρόκριση.

Περίμενα περισσότερα πράγματα από τη Γουλβς σ’ αυτό το τουρνουά είναι η αλήθεια, αλλά όσο περισσότερο παρακολουθώ τα παιχνίδια της συγκλίνω ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης σ’ αυτήν την τραγική εικόνα που παρουσίασε οφείλεται στον προπονητή της, Νούνο Εσπιρίτο Σάντος.

Δεν είναι ώρα όμως να προβούμε σε τέτοιες αναλύσεις, καθώς ο χρόνος μας πιέζει. Σ’ αυτό το σημείο και προτού πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, να αναφέρω ότι η σημερινή στήλη θα είναι η τελευταία γι’ αυτό το διάστημα.

Μία μικρή διακοπή, ένα μικρό διάλειμμα λίγων ημερών ώστε να καθαρίσει το μυαλό. Οπότε, το επόμενο ραντεβού μας είναι προγραμματισμένο για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Οσον αφορά τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σήμερα έχουμε μόνο έναν αγώνα αυτόν ανάμεσα σε Αταλάντα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ποιοτικά δεν χωρά σύγκριση, η Παρί είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από την αντίπαλό της. Εκεί όμως που υπερέχει η Αταλάντα είναι στον αγωνιστικό ρυθμό, καθώς μέχρι πριν 10 ημέρες είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με την Παρί, που τους τελευταίους μήνες έχει παίξει σε μόλις δύο επίσημους αγώνες, σε αμφότερους προβληματίζοντας με την απόδοσή της.

Αν υπάρχει ένα κοινό σημείο είναι στις σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζουν, καθώς από τη μία είναι εκτός ο πιο παραγωγικός παίκτης της (Ιλισιτς) και από την άλλη αυτός που προσφέρει το απρόβλεπτο στο παιχνίδι της (Εμπαμπέ: και αν καταφέρει να αγωνιστεί θα είναι για λίγο) αλλά και την σταθερότητα σ’ αυτό (Βεράτι).

Ακόμα και έτσι όμως έχουμε δύο ομάδες με σπουδαίες μεσοεπιθετικές γραμμές, αυτό είναι δεδομένο. Παρόλα αυτά, επειδή όλα κρίνονται από την απόδοση και παρότι ρισκάρω στο να εκτεθώ, βλέποντας κανά 2-2 στο 20′, θα ποντάρω στο under2,5 του 2.82.

Και λέω να… εκτεθώ, καθώς σε μία πρόσφατη συζήτηση με φίλους όσον αφορά το παιχνίδι Ιντερ – Λεβερκούζεν είχε τονίσει την αξία του under σε τιμές άνω του 2.40 και έχοντας φτάσει το πρώτο 10′ του αγώνα είχε φτάσει το 1.80. Εξέλιξη (διόρθωση τιμής) που δείχνει αν μη τι άλλο σωστό σκεπτικό και πριν προλάβω καλά-καλά να αρθρώσω μία λέξη, είχε γίνει 2-1.

Τα δεδομένα είναι όμως τα εξής. Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε με δύο σερί under2,5, ακόμα και ο Τούχελ παραδέχτηκε ότι η έλλειψη ρυθμού της έχει κοστίσει, ενώ η Αταλάντα των τελευταίων αγώνων στη Serie A δεν ήταν αυτή των «όσα πάνε και όσα έρθουν», μετρώντας 7 under στα 10 τελευταία παιχνίδια της. Μέσα σε όλα ότι είναι μονός προημιτελικός και σε τέτοιες περιπτώσεις μετρά η ουσία και όχι οι εντυπώσεις.

Υ.Γ Καλά να περνάτε!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό:

12/08 – Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν: under2,5 (2.82) με 10 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1996 μονάδες

Επιστροφές: 29.4 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 10 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης