novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ο άσος και τα γκολ!

Ο άσος και τα γκολ!

Από τις καλές ημέρες η χθεσινή, από αυτές που έχεις ανάγκη ως tipster για να… πάρεις ψυχολογία.

Με ανατροπή (2-0/2-5) η μικρή Βέλκο Ηλεκτερ, «αέρας» και οι γυναίκες της Φλόρα Ταλίν (4-0) που αναφέρθηκαν στο κείμενο, ενώ και η Γκαζιαντέπ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Η Εσθονία πήγε αρκετά καλά, σκοπεύω να ασχοληθώ (πολύ περισσότερο από τη νέα σεζόν) με πρωταθλήματα χαμηλότερης εμπορικότητας για τον απλούστατο λόγο ότι εκεί γίνονται πιο εύκολα λάθη από τους bookmakers.

Ενα απ’ αυτά ήταν της Βέλκο Ηλεκτερ, που σε κάποια στιγμή η bet365 προσέφερε το διπλό στο 1.45  και για αρκετή ώρα ο Stoiximan το είχε ξεχασμένο στο αρχικό 1.80. Οσοι από εσάς με ακολουθείτε στο twitter ενημερωθήκατε γι’ αυτό το λάθος (άμεσα η τιμή διορθώθηκε) και ελπίζω να το πληρωθήκατε.

Πάμε όμως στο σήμερα, ξεκινώντας από την Ελβετία. Πιθανοί άσοι αλλά αρεκτά μικροί άσοι σε Γιουνγκ Μπόις και Βασιλεία. Εκεί που θα ήθελα να κάνω αναφορά είναι το under (2.40) στο Σερβέτ – Ξαμάξ. Το 2.40 μου μοιάζει μεγαλούτσικο για τη γηπεδούχο που εντός μετρά 10 under σε 16 αγώνες. Μάλιστα, τα 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ξαμάξ ολοκληρώθηκαν με λιγότερα από 3 τέρματα.

Στην Τουρκία το κυρίως μέρος της αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε εχθές με πολλές εκπλήξεις (και μία ανατροπή). Σήμερα, η σεζόν ολοκληρώνεται με το Κασίμπασα – Μπασακσεχίρ. Η γηπεδούχος εντός είναι δυνατή, η φιλοξενούμενη είναι πλέον πρωταθλήτρια και αναμένω πως θα αγωνιστεί πιο ελεύθερα. Χαμηλά το over, όμως βρίσκω αξία στο goal/goal ημιχρόνου στο 3.75. Από κοντά και οι ανατροπές, με τη Κάσι να είναι αρκετά… βρωμιάρα.

Στην Ιταλία ενδεχομένως όλα να λάβουν τέλος αν η Λέτσε δεν κερδίσει στην έδρα της Μπολόνια. Παιχνίδι για live betting αυτό, καθώς το διπλό βρίσκεται μόλις στο 2.70-2.80. Ασύμφορη η τιμή του.

Εκεί που θα κάνω στάση είναι στη Βερόνα, κόντρα σε μία ταλαιπωρημένη (με ανατροπή κέρδισε την Κάλιαρι) και αδιάφορη (τσέκαρε το εισιτήρια για το Champions League) Λάτσιο. Η Βερόνα είναι από τις πιο physical ομάδες της κατηγορίες και τα πηγαίνει εξαιρετικά κόντρα στους μεγάλους (Χ με Αταλάντα και Ιντερ, κέρδισε την Γιουβέντους). Μέσα σε όλα και η ανανέωση του συμβολαίου του πολύτιμου κόουτς Γιούριτς. Ο άσος στο 3.50.

Κλείνω με Πορτογαλία, όπου η Τοντέλα θέλει έναν πόντο για να σωθεί. Οσο ήθελε και εχθές η Ρίζερσπορ που τελικά ηττήθηκε αλλά σώθηκε. Εχω και εδώ τις αμφιβολίες μου, αν έπαιζα κάτι θα ήταν το anytime 1-1 σκορ στο 2.52 του Stoiximan.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

26/7 – 17:30 – Κασιμπάσα – Μπασακσεχίρ: goal/goal ημιχρόνου (3.75) με 10 μονάδες

26/7 – 20:30 – Βερόνα – Λάτσιο: 1 (3.50) με 10 μονάδες

και 5 μονάδες στη δυάδα τους.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 876.85 μονάδες

Επιστροφές: 122.59 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 25 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLLWWWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-30.52151954.484.9591.32%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης