novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τρεις επιλογές σε σύστημα από την Premier League

Τρεις επιλογές σε σύστημα από την Premier League

Ελπίζω ότι από τις Κυριακάτικες προτάσεις να επιλέξατε τον Χάουζ της Άστον Βίλα ως σκόρερ αλλά όχι όπως τον πόνταρα εγώ. Έγινε ότι ακριβώς αναλύσαμε την Κυριακή όσο αφορά την στρατηγική της Άστον Βίλα στα επιθετικά στημένα. Ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες της ομάδας ήταν ξανά ο στόπερ της, Χάουζ,ο οποίος μάλιστα σκόραρε, αλλά όχι με το κεφάλι όπως εγώ πόνταρα. Στο 67’ όμως μετά από στημένο έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από κεφαλιά. Ίσως το λάθος μου εδώ είναι ότι έπρεπε να πάω απλά στο να σκοράρει. Στο Έβερτον – Λίβερπουλ, οι δύο ποδοσφαιριστές που επέλεξα για γκολ με κεφαλιά, είχαν και οι δύο τελική προσπάθεια με το κεφάλι και μάλιστα πολύ καλή. Έτσι συνολικά είχα τρεις επιλογές με αυτό το ποντάρισμα και οι τρεις είχαν την φάση τους αλλά καμιά δεν την έκανε πράξη. Εδώ για μένα έχει σημασία ότι το διάβασμα των ποδοσφαιριστών αυτών ήταν σωστό και θα μπορούσαμε ακόμα μέχρι και το απόλυτο, εκεί όπου οι αποδόσεις και τα κέρδη θα… ξέφευγαν.

Αγγλία – Premier League

Νιούκαστλ – Άστον Βίλα: Τώρα εγώ να μην κοιτάξω ξανά την περίπτωση του Χάουζ; Θα το κάνω γιατί o άνθρωπος σε δύο παιχνίδια της Άστον Βίλα ήταν ο πρώτος σε τελικές προσπάθειες μιας και μέτρησε συνολικά 8. Απλά να σκοράρει σε απόδοση 21,50 μου κάνει και μάλιστα με το παραπάνω. Η Άστον Βίλα ήταν καλή απέναντι στην Τσέλσι και αυτό φαίνεται και από τα xGoals της με βάση τις τελικές της προσπάθειες που ήταν στο 1,8 ενώ της Τσέλσι στο 1,4. Η Νιούκαστλ ξεκίνησε καλά με βάση το τελικό 3-0 απέναντι στην Σέφιλντ αλλά όσο έπαιζε 11vs11 το σκορ ήταν στο 0-0. Θα βγάλουν πάθος και δύναμη οι δύο ομάδες, θα γίνουν στημένες φάσεις και σε αυτό το κομμάτι έχω την Νιούκαστλ να έχει αδυναμίες στα αμυντικά στημένα, για αυτό και το ποντάρισμα στον Χάουζ βολεύει.

Γουλβς – Μπόρνμουθ: Και σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με στοίχημα σε ποδοσφαιριστή. Η Μπόρνμουθ μετράει 6 σερί ήττες σε εκτός έδρας αγώνες της ενώ στα τελευταία 5 παιχνίδια της δέχεται σταθερά τουλάχιστον 2 γκολ. Η Γουλβς είναι σε καλύτερη φάση, ξεκίνησε καλά μετά την διακοπή και μάλιστα είχε ξανά πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Επειδή πιστεύω ότι η Γουλβς θα βάλει τουλάχιστον 2 γκολ και ο πιο επικίνδυνος να το κάνει αυτό, βάζοντας τουλάχιστον 1 γκολ είναι ο Ραούλ Χιμένεθ. Το να σκοράρει όμως είναι στα 2,10 και δεν αξίζει. Το να σκοράρει με το κεφάλι είναι στα 6,00 και αξίζει. Στο περασμένο ματς είχε 2 τελικές στον στόχο με το κεφάλι και η μια ήταν γκολ. Ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό της Γουλβς είναι ότι το 42% των επιθέσεων της είναι από τα δεξιά, εξού και στο περασμένο ματς οι ασίστ από Τραορέ και Ντόχερτι που παίζουν στην δεξιά πλευρά. Ο Τραορέ έχει ήδη 8 ασίστ και πληρώνει 3,50 το να τις κάνει 9.

Μπέρνλι – Γουότφορντ: Έδω έχουμε καθαρή αξία στον άσσο. Και καλύτερη βαθμολογικά είναι η Μπέρνλι και καλύτερη όσο αφορά συνολικά, ενώ δεν με επηρεάζει καθόλου το ότι έχασε με 5-0 από την Μαν. Σίτι. Ο άσσος στα 3,20 μπαίνει στις επιλογές μου.

Αυτά έχω για σήμερα και αύριο. Ελπίζω αυτή την φορά οι επιλογές μας να μην μείνουν μόνο στις τελικές προσπάθειες αλλά να τις κάνουν γκολ.

Το παιχνίδι μου

Σύστημα (1-2-3):
24/06, 20:00 – Νιούκαστλ – Άστον Βίλα: -Χάους, Να σκοράρει- 21.50 *5 μονάδες
24/06, 20:00 – Γουλβς – Μπόρνμουθ: -Χιμένεθ, Να σκοράρει με κεφαλιά- 6.00 *10 μονάδες
25/06, 20:00 – Μπέρνλι – Γουότφορντ: -1- 3.20 *23 μονάδες
Επί 4 μονάδες σε κάθε δυάδα
Επί 1 μονάδα στην τριάδα

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1601,00 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 51,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης