• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Διπλό στο Μόναχο με δυάδα… Over2.5

Διπλό στο Μόναχο με δυάδα… Over2.5

Καλημέρες. Στην ισοπαλία έμειναν τελικά Τότεναμ και Μάντσεστερ Γ. ψες. Ο Φερνάντες σκόραρε αλλά από το σημείο του πέναλτι και όχι εκτός περιοχής. Έπιασε όμως τα σουτ του εκτός από το κουτί, όπου το ένα στο 54’ ήταν πολύ καλό και αν η μπάλα ήταν λίγο πιο δεξιά θα μιλούσαμε για ένα καλό ταμείο. Ο Αλντερβάιλερντ δεν έπαιξε και δεν γνωρίζω το γιατί τον άφησε εκτός ο Ζοσέ. Δεν το περίμενα πάντως.

Σήμερα Σάββατο έχουμε ένα αρκετά γεμάτο κουπόνι αλλά τα σημεία που μπορούμε να ποντάρουμε δεν είναι και τόσο πολλά.

Αγγλία – Premier League

Από τα σημερινά ματς δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να θέλω να ποντάρω. Κοίταξα αρκετά το διπλό της Κρίσταλ Πάλας σε απόδοση 3,10 καθώς πριν από την διακοπή μετρούσε 3 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Τώρα όμως δεν θέλω να ρισκάρω για να μάθω το πως θα επιστρέψει.

Γερμανία – Bundesliga

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος και η Μπάγερν Μονάχου έχει στεφθεί πρωταθλήτρια. Σήμερα φιλοξενεί την Φράιμπουργκ και πιστεύω ότι θα δούμε παίκτες να ξεκουράζονται μιας και δεν υπάρχει λόγος για έξτρα κούραση. Η Φράιμπουργκ παίζει καλά τελευταία και θέλει βαθμούς για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα 10,00 το να κλέψει το τρίποντο από τους «μεθυσμένους» Βαυαρούς.

Ισπανία – La Liga

Στο «San Mames» η Μπιλμπάο φιλοξενεί την Μπέτις και βρίσκω το όβερ2,5 σε απόδοση 2,20 και μου αρέσει. Η Μπέτις στους δύο της αγώνες μετά την επανέναρξη δέχτηκε από δύο γκολ ενώ στον τελευταίο έβαλε και δύο. Το ίδιο αποτέλεσμα (2-2) έφερε και η Μπιλμπάο στον τελευταίο της αγώνα.

Το όβερ2,5 μου αρέσει και στο παιχνίδι της Χετάφε με την Εϊμπάρ. Μπορεί η Χετάφε τελευταία να μην είναι καλά επιθετικά, μπορεί εντός να μην φέρνει συχνά όβερ αλλά η φιλοξενούμενη αυτή την φορά είναι η Εϊμπάρ. Μια ομάδα που πιέζει ψηλά και αφήνει χώρους πίσω, μια ομάδα που δίνει ρυθμό στα παιχνίδια, μια ομάδα που έχει 7 σερί όβερ. Το όβερ εδώ στα 2,50.

Αυτά έχω για σήμερα φίλοι μου. Ένα μονό παιχνίδι και μία δυάδα με όβερ. Καλή μας τύχη.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
20/06, 16:30 – Μπάγερν – Φράιμπουργκ: -2- 10.00 *6 μονάδες

Δυάδα:
20/06, 18:00 – Μπιλμπάο – Μπέτις: -over2.5- 2.20
20/06, 20:30 – Χετάφε – Έιμπαρ: -over2.5- 2.50
Επί 12 μονάδες στην δυάδα

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1672,00 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 18,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης