bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στήριξη στους γηπεδούχους

Στήριξη στους γηπεδούχους

Την Τρίτη επέλεξα στην στήλη να συμπεριλάβω ένα σημερινό παιχνίδι και αυτό δεν είναι άλλο από το Φαμαλικάο-Μπράγκα. Ενας άσος που προτάθηκε στο 3.75 και μέχρι στιγμής παραμένει στα ίδια επίπεδα. Ανέφερα τους λόγους της επιλογής μου. Για όσους δε διάβασαν, παραθέτω τα παρακάτω έχοντας ξεκινήσει να έχω σκέψεις κόντρας της Μπράγκα από το προηγούμενο παιχνίδι της με την Μποαβίστα: «Η Μπράγκα δεν ήταν καλή κόντρα στην Σάντα Κλάρα, να σημειώσω πως πριν τη διακοπή η Σπόρτινγκ της… άρπαξε τον προπονητή και η Μποαβίστα εκτός έδρας έχει δοντάκια (4-4-4) και η ήττα της από τη Μοριερένσε ήταν μαγική εικόνα (26-5 οι τελικές και… 0-1 με χαμένο πέναλτι στο 94′). Εκανα σκέψεις και για την έκπληξη εδώ, με το διπλό στο 9.00 ή το Χ2 να αγγίζει το 3.00». Τελικό αποτέλεσμα: 0-1. Νομίζω δε χρειάζεται να γράψω περισσότερα, η Φαμαλικάο είναι σε τρομερή φόρμα, πρόσφατα κέρδισε εντός έδρας και την Πόρτο (7-3-3 ο απολογισμός της στην έδρα της), έχει κίνητρο να βγει στην Ευρώπη και ο άσος φτάνει σχεδόν στο 4.00 (3.75 για την ακρίβεια)». Συν τοις άλλοις διαθέτει και εξαιρετική παράδοση (11-4-0 εντός!).

Μεσοβδόμαδα κάθισα να παρακολουθήσω αρκετά παιχνίδια, ένα απ’ αυτά ήταν το Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα. Μου άρεσαν οι Νησιώτες, θα έπρεπε να έχουν αποδράσει τουλάχιστον με τον πόντο (2 δοκάρια, μεγάλες ευκαιρίες). Η Μαγιόρκα ότι έχει καταφέρει φέτος το οφείλει στην έδρα της (6-2-7), η Λεγκανιές μακριά από τη δική της αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα (1-5-8) και όπως έγραψα και στο αφιέρωμα της La Liga: «Είναι δύσκολο να βρεις αρκετούς λόγους ώστε να είσαι θετικός για τις ελπίδες παραμονής της Λεγκανιές (19η θέση – 23 πόντους), με τον σύλλογο να έχει πουλήσει τις δύο μεγαλύτερες επιθετικές απειλές του (Youssef En-Nesyri και Martin Braithwaite) μέσα στο 2020. Θα τις λείψουν οι οπαδοί της, ενώ το πρόγραμμα κρίνεται ιδιαίτερα βαρύ με 3 ταξίδια σε διάστημα 2ο ημερών και 5 στις 8 επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις», αναμένω να είναι η μία από τις τρεις που θα υποβιβαστούν. Σήμερα, μάλιστα, στο ίσως σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν δεν θα έχει στον πάγκο τον προπονητή της (τιμωρημένος).

Στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της La Liga κρατάω το 3.10 στον άσο της Γρανάδα, αλλά μου αρέσει και το 2.30 του over. Ξεκίνησε με 2/2 (2-1/2-2) over η Γρανάδα. Η Βιγιαρεάλ (έδειξε κουρασμένη) ήταν τυχερή κόντρα στην Μαγιόρκα που δεν δέχτηκε γκολ, έκανε… νερά μεσοαμυντικά αλλά μεσοεπιθετικά διαθέτει ποιότητα. Ο λόγος που δίνεται τόσο υψηλά είναι οι διαδοχικοί αγώνες και ο κίνδυνος οι παίκτες να κλατάρουν από τις υψηλές απαιτήσεις των αγώνων. Τελικά, θα επιλέξω τον αουτσάιντερ άσο στο 3.10, λόγω έδρας, αλλά και καθότι η Γρανάδα είχε μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης από την αντίπαλό της, την αναμένω πιο φρέσκια.

Υ.Γ Η κάβα θα ανανεωθεί αύριο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Patent:

19/06 – 23:15 – Φαμαλικάο – Μπράγκα: 1 (3.75) με 11 μονάδες (πονταρισμένο από Τρίτη)

19/06 – 20:30 – Γρανάδα – Βιγιαρεάλ: 1 (3.10) με 12 μονάδες

19/06 – 20:30 – Μαγιόρκα – Λεγκανιές: 1 (2.80) με 12 μονάδες

5 μονάδες στις δυάδες και 2,5 στην τριάδα τους.

Γιώρκος

Γιώρκος

LLLWWWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-30.52151954.484.9591.32%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης