bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Η ώρα της εκδίκησης

Το εικονικό κοινό και κάποιοι ήχοι που τεχνικά πέρασαν στις συσκευές μας, έδωσαν τη δική τους νότα στη χθεσινή επιστροφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μας είχαν λείψει οι Ισπανοί και πλέον θα μπορούμε να τους απολαμβάνουμε και αυτούς σε καθημερινή βάση.

Δύο ματς σήμερα για την πρώτη κατηγορία και άλλα τέσσερα για τη δεύτερη, δίνουν έντονο Ισπανικό άρωμα στο σημερινό κουπόνι. Υποδεχόμαστε επίσης τους Ιταλούς, που αποφάσισαν αντίθετη εκκίνηση, με το Κύπελλο αρχίζει σήμερα και να δίνει τη σειρά του στο πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα.

Τρίτη νέα είσοδος η Τουρκία, ενώ αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά και το πρωτάθλημα της Ρουμανίας και ακολουθούν Σουηδοί και Νορβηγοί. Συνεχώς περισσότερες δηλαδή οι επιλογές.

Επί του στοιχηματικού, χθες η Toντέλα δεν δυσκολεύτηκε να επιβεβαιώσει τον άσο κόντρα στην Αβες, κάνοντας την επιστροφή στις νίκες για τη στήλη.

Η επιλογή της Ημέρας

Με ακόμη έναν άσο θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα και πάλι ειδικών συνθηκών. Πηγαίνουμε στην Ουγγαρία, όπου η Μεζοκόβεσντ υποδέχεται τη Χόνβεντ.

Το ιδιαίτερο στο ζευγάρι είναι πως δεν πάνε δέκα ημέρες από τη συνάντησή του για τον τελικό του Κυπέλλου. Η σημερινή γηπεδούχος ήταν τότε το φαβορί, αλλά προπονητικά λάθη στη διαχείριση της ενέργειας την έφεραν στην πλευρά των ηττημένων εκείνο το βράδυ.

Σίγουρα στις τάξεις της υπάρχει η τάση για μια απάντηση προς τη Χόνβεντ. Αλλωστε ως υλικό η ίδια είναι ανώτερη, ενώ υπάρχει και βαθμολογικό κίνητρο. Κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Αντίθετα η αντίπαλός της έχει ήδη εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, σαν Κυπελλούχος. Ταυτόχρονα είναι μακριά από όποιο άγχος παραμονής και θα τερματίσει κάπου στο μέσο του πίνακα. Κίνητρο δηλαδή… γιοκ, για την ίδια.

Ο άσος είναι στο όριο του διπλασιασμού και θα τον κρατήσουμε. Αλλωστε είναι δύσκολο η ανώτερη, θεωρητικά, ομάδα, να μην καταφέρει να κερδίσει κανένα από τα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια (η Χόνβεντ πήρε και το ματς του Α’ γύρου).

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
21:00 Μεζοκόβεσντ – Χόνβεντ 1 @ 1.971 μονάδες
Κάβα1,75ROI100,47

 

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης