novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με φαβορί και αουτσάιντερ

Με φαβορί και αουτσάιντερ

Καλημέρα σας. Η ισοπαλία που είχα επιλέξει χθες ξέφυγε για τα καλά από κανονικό. Το σκορ ανάμεσα σε Μινσκ και Ζόντινο έκλεισε στο 2-5 με την φιλοξενούμενη να έχει 6 τελικές στον στόχο με τις 5 να γίνονται γκολ. Το διπλό της Γκοροντέγια πήγαινε ακριβώς όπως το είχα προβλέψει, μία φάση όμως στο 91’ ήταν ικανή να μας στερήσει ένα σπουδαίο σημείο. Το τρίτο σημείο, το over, ανάμεσα σε Δυναμό Μινσκ και Σλουτσκ πέρασε όπως ήταν αναμενόμενο.

Σήμερα έχουμε άλλα 4 ματς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ματς της μέρας η Μπελσίνα φιλοξενεί την Μπρεστ. Έτσι όπως είναι η Μπρεστ αυτή την στιγμή όποιος την κοντράρει θα έχει δίκιο. Εγώ δεν θα το κάνω γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ την Μπελσίνα.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Βίτεμπσκ φιλοξενεί την Σλάβια. Στο πρωτάθλημα έρχονται και οι δύο ομάδες από ήττα ενώ η Σλάβια έρχεται και από τον χαμένο ημιτελικό. Η Βίτεμπσκ είναι καλύτερη αυτή την στιγμή, έχει και μια αντίπαλο πιο κουρασμένη και απογοητευμένη, οπόταν ο άσσος στα 2,40 μου κάνει.

Στο τρίτο παιχνίδι δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς πιστεύω πως η Μπάτε, εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει τη Νεμάν, με τις αποδόσεις όμως να μην «κρύβουν» κάποια αξία.

Στο τέταρτο και τελευταία ματς της ημέρας βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον το διπλό σε απόδοση 6,30. Στο στάδιο «Stroitel» της πόλης Σάλιχορσκ, η Σαχτιόρ θα φιλοξενήσει τη Ίσλοχ. Η γηπεδούχος ομάδα, έρχεται από δύο σερί νίκες απέναντι στην Μπρεστ και μάλιστα με καλές εμφανίσεις. Η Ίσλοχ έρχεται και αυτή από δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα. Η διαφορά τώρα που με κάνει να θέλω να επιλέξω το διπλό είναι η κούραση και η απογοήτευση της Σαχτιόρ. Με σκορ 4-2 κατάφερε να κερδίσει προχθές την Μπρεστ, όμως λόγο των εκτός έδρας γκολ δεν κατάφερε να περάσει αυτή στον τελικό. Έπαιξε αρκετά καλά, κουράστηκε, πιέστηκε, σκόραρε 4 γκολ αλλά όλη αυτή η προσπάθεια αποδείχτηκε ανεπαρκής. Έτσι το διπλό της Ίσλοχ στα 6,30 αξίζει μια «τουφεκιά».

Αυτά για σήμερα φίλοι μου. Να περνάτε όμορφα!

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης