• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοιχηματικές επιλογές 700 χιλιομέτρων

Στοιχηματικές επιλογές 700 χιλιομέτρων

Καλημέρα σας και καλό μήνα σε όλους μας. Φαίνεται ότι αυτός ο μήνας θα είναι ο μήνας τον επανεκκινήσεων και της ανασύνταξης σε όλα τα κομμάτια. Η πανδημία φαίνεται ότι στην χώρα μας πλέον δεν υπάρχει και πλέον μιλάμε για απλά κρούσματα χωρίς καθόλου συμπτώματα. Αναμένουμε μόνο να επανέλθουν όλα στους δικούς τους ρυθμούς με εμάς καλύτερους.

Τελικά στείλαμε στον τελικό τις Μπάτε και Μπρεστ στο κύπελλο της Λευκορωσίας. Αναμένω ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ δύο τέτοιων ομάδων. Ο τελικός θα γίνει στις 24 του μήνα. Εμείς πάντως βρήκαμε εύκολα το ένα over καθώς μπήκαν 6 γκολ στο ματς της Σαχτέρ με την Μπρεστ ενώ κρίμα ήταν ο άσσος με το over στο ματς Μπάτε με την Σλάβια, ένα ματς όπου έμεινε στο 2-0 από το πρώτο ημίχρονο.

Σήμερα έχουμε τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα. Η ώρα 14:00 ξεκινάμε με τον αγώνα της Μινσκ απέναντι στην Ζόντινο. Η Μινσκ επέστρεψε επιτέλους στις νίκες κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 1-3 την Σλάβια. Η Ζόντινο μετράει 3 σερί ματς αήττητο χωρίς να δεχτεί γκολ, όμως την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ρουκ Μπρεστ η ισοπαλία δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Με βάση την προσέγγιση της Ζόντινο αλλά και το ότι η Μινσκ θα προσέξει την αντίπαλο της, πιστεύω πως η ισοπαλία εδώ είναι πολύ πιθανό αποτέλεσμα. Έτσι το «Χ» μπαίνει στις επιλογές μου σε απόδοση 3,00.

Ας πάμε τώρα καμιά 350 χιλιόμετρα παρακάτω και στην πόλη Μπρεστ. Εκεί η Ρουκ Μπρεστ θα φιλοξενήσει την Γκορντέγια. Οι μπουκ έχουν την γηπεδούχο ως το μεγάλο φαβορί του αγώνα αλλά εγώ διαφωνώ. Κάπου στα 1,95 είναι ο άσσος αυτή την στιγμή. Η Ρουκ δεν έδειξε τίποτα αυτή την στιγμή που να δικαιολογεί τέτοια απόδοση. Από την άλλη η Γκοροντέγια δεν μου γέμισε το μάτι στην αρχή αλλά τελικά έδειξε καλά στοιχεία και πλάνο όταν πήρε τις τρεις σερί νίκες. Στο τελευταίο της παιχνίδι μπορεί να έχασε αλλά αντίπαλος της ήταν μια ήττα εντός προγράμματος που λέμε. Οπόταν εδώ πάω στο διπλό σε απόδοση 4,30.

Πάμε πίσω στο Μινσκ πάλι και έτσι καλύψαμε αλλά 350 χιλιόμετρα, έτσι έχουμε στήλη των 700 χιλιομέτρων, χεχε. Η Δυναμό Μινσκ θα φιλοξενήσει την Σλουτσκ. Οι τελευταίες εμφανίσεις των δύο ομάδων έδειξαν επιθετικό στυλ και γκολ έτσι με οδηγούν και εμένα να επιλέξω το over σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Αυτά είναι για σήμερα. Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης