novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τα «πρωτοσέλιδα» των στοιχηματικών

Τα «πρωτοσέλιδα» των στοιχηματικών

Ο σημερινός τίτλος είναι εμπνευσμένος από περασμένες δεκαετίες. Τότε που για μια γρήγορη ενημέρωσή σου ανέτρεχες στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ηταν βασική ενότητα σε κάθε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τα διάβαζαν στο ραδιόφωνο και οι εφημερίδες ήταν η μία δίπλα στην άλλη κρεμασμένες στο περίπτερο. Ακόμη και όταν πρωτοήρθε η ενημέρωση μέσω ιντερνετ, μία από τις σελίδες με τα περισσότερα κλικς ήταν εκείνη με τα πρωτοσέλιδα.

Η σημερινή στήλη είναι αφιερωμένη στα πρωτοσέλιδα ή για να το θέσουμε ορθότερα, στα πρώτα θέματα. Όχι όμως των εφημερίδων, αλλά των στοιχηματικών. Είναι και αυτές θύματα της αναστολής αθλητικών γεγονότων και θεωρώ πως έχει ενδιαφέρον να περάσουμε μια βόλτα από όλες ώστε να δούμε τι «φανταχτερό» βάλανε στη βιτρίνα τους για να προσελκύσουν κόσμο.

Κρίνοντας με βάση τις παροχές

H Winmasters μπορεί να μην έχει πολλά χρόνια στον χώρο, καθώς δημιουργήθηκε το 2014, αλλά κοιτώντας χρόνο με τον χρόνο είναι εκπληκτική η εξέλιξή της. Ξεχωρίζει για το πλήθος αθλημάτων που προσφέρει (60.000 αγορές σε καθημερινή βάση), τις ειδικές προσφορές σε Κυπριακό και Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τα winmasters special.

Σταθερές δυνάμεις

Αν έχεις το προφίλ του επαγγελματία gamer σίγουρα η Parimatch είναι αυτό που ψάχνεις. Παγκόσμιο Brand name με παρουσία σε δεκάδες χώρες και την χαμηλότερη γκανιότα της αγοράς (κάπου στο 5%) όσον αφορά το στοίχημα σε αγώνες του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας.

Από την άλλη πλευρά, η Bet365 δεν ήταν ποτέ του φαίνεσθαι και την ίδια στάση τηρεί και τώρα. Η σελίδα διατηρεί αυτή τη… μουντάδα, χωρίς διαφοροποιήσεις και ιδιαίτερες προσπάθειες για προσέλκυση νέων παικτών, κάτι που δικαιολογείται από το ότι με την μέχρι τώρα παρουσία της έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία μεγάλη ατζέντα παικτών, αποτελώντας έναν από τους τοπ παρόχους τυχερών παιγνίων παγκοσμίως.

Με νέο design

Η εποχή της Πανδημίας για τον Stoiximan συνέπεσε με το λανσάρισμα της ανανεωμένης εικόνας του. Αναβαθμισμένο και εύχρηστο μενού, πιο εύχρηστη πλοήγηση και καθαρότερη στο μάτι πρώτη σελίδα.

Οι ενέργειες μάρκετινγκ συγκεντρωμένες στα δεξιά και τα πιο εμπορικά σημεία του μενού στην κορυφή της αριστερής μπάρας. Επίσης, πρόσφατα επανέφερε το cash out, κάτι που γίνεται αντιληπτό με μήνυμα κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της, δίνοντας ένα σημαντικό «όπλο» στα χέρια των παικτών.

Σε πρώτο πλάνο τα esports

Η Fonbet έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο με τα 20+ χρόνια παρουσία της στην αγορά, κατάλαβε άμεσα τη νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε λόγω κορωνοϊού και εμπλούτισε το μενού της με e-sports. Μάλιστα, τα τοποθέτησε στην πρώτη γραμμή εργαλείων της ώστε ο παίκτης να έχει άμεση είσοδο.

Στασιμότητα

Ελάχιστα αισθητές οι κινήσεις της Meridianbet, ενώ στάση αναμονής, χωρίς «επιθετικό» μάρκετινγκ διακρίνουμε σε άλλες νόμιμες στοιχηματικές στην Κύπρο, όπως οι Ubet και Megabet Plus.

Γιώρκος

Γιώρκος

LLLWWWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-30.52151954.484.9591.32%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης