novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοιχηματικές επιλογές από… Λευκορωσία

Στοιχηματικές επιλογές από… Λευκορωσία

Καλημέρα σας. Από τους χθεσινούς αγώνες στην Λευκορωσία οι στοιχηματικές μας προτάσεις αστόχησαν. Όμως έχω παράπονο από τον τελευταίο αγώνα, εκεί όπου είχα προτείνει το over. Μπρεστ και Σλάβια τελείωσαν τον αγώνα με το σκορ να είναι στο 0-2 ενώ σε 90’ λεπτά κατάφεραν να δημιουργήσουν 46 τελικές προσπάθειες με τις 26 να είναι εντός στόχου. Αν το ματς ήταν από τα «κανονικά» μας πρωταθλήματα με ποντάρισμα θα είχα τρελαθεί, τώρα απλά το είδα, απογοητεύτηκα που δεν πέρασε η πρόταση και απλά πάω παρακάτω.

Πάμε να δούμε τι έχουμε από τους σημερινούς αγώνες.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας, εκεί όπου έχουμε αντιμέτωπες την Σλουτσκ με την Μπελσίνα, ο άσσος έχει τον πρώτο λόγο μιας και έχουμε την πρωτοπόρο ομάδα απέναντι στην ομάδα με την χαμηλότερη βαθμολογία. Η απόδοση του άσσου στα 1,80 δεν απότελεί και κάποια στοιχηματική ευκαιρία όμως. Είναι στην κρίση του κάθε ενός αν θέλει να τον βάλει σε κάποιο παρολί.

Προχωράμε στο στάδιο «Torpedo» εκεί όπου η Ζοντίνο θα φιλοξενήσει την Ρουκ Μπρεστ. Και εδώ είναι αγώνας όπου ο άσσος έχει τον πρώτο λόγο. Η Ζοντίνο έδωσε δύο αγώνες στην έδρα της φέτος κερδίζοντας και τους δύο χωρίς να δεχτεί γκολ. Γενικά η αμυντική λειτουργία είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής. Καλή αμυντική λειτουργία έχει και η Ρουκ Μπρεστ αλλά το υλικό της δεν είναι τόσο καλό έτσι ώστε να ανταποκριθεί σε πιο μεγάλες προκλήσεις. Στα 2,07 ο άσσος

Πάμε στο Μινσκ, εκεί όπου θα έχουμε τον τελευταίο αγώνα της 6ης αγωνιστικής. Η Ίσλοχ θα φιλοξενήσει Βίτιμπσκ. Δύο ομάδες που κάνουν σχετικά καλή πορεία μέχρι στιγμής και προσπαθούν να κερδίσουν όσα πιο πολλά μπορούν τώρα που είναι στις αρχές. Είναι ομάδες ποου ξέρουν να σκοράρουν γκολ, ειδικά η Ίσλοχ σκόραρε και στους 5 φετινούς της αγώνες και γενικά τα ματς της έχουν ρυθμό. Έτσι το over στα 2,45 αλλά και το γκολ-γκολ στα 2,10 είναι δύο επιλογές που αξίζουν.

Αυτά για σήμερα φίλοι μου. Να περνάτε καλά και να είστε δυνατοί!

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης