novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σαν όαση στην έρημο…

Σαν όαση στην έρημο…

Η χθεσινή είδηση της επανέναρξης της Bundesliga δημιούργησε ένα τεράστιο χαμόγελο σε όλους εμάς που ασχολούμαστε και μας αρέσει το ποδόσφαιρο. Ενα φως στο τούνελ που δημιουργεί έντονα το αίσθημα της αισιοδοξίας ότι κοντεύει η ώρα που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Εξ’ αρχής φαινόταν ότι οι Γερμανοί θα ήταν αυτοί που πρώτοι θα πατούσαν χορτάρι, καθώς πρώτοι (εδώ και κάποιες ημέρες) επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά είχαν και τα λιγότερα θύματα από τον ιό.

Ολα πρέπει να έχουν μία λογική σειρά. Μείωση κρουσμάτων, λήξη lockdown, επιστροφή στις προπονήσεις και έκτοτε μετράμε αντίστροφα. Κάπου 3-4 εβδομάδες προπονήσεων εικάζεται πως χρειάζονται οι ομάδες για να μπορούν να μπουν ξανά σε ρυθμό αγώνων.

Ετσι, σύμφωνα με το παραπάνω στη δική μας SuperLeague αναμένω έως τις 11 Μάη (βαριά-βαριά) οι ομάδες να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και υποθετικά μιλώντας θέλοντας 3-4 εβδομάδες προπονήσεων το πρωτάθλημα να ξεκινά είτε 30-31 Μάη, είτε 6-7 Ιούνη. Πιθανότερη ημερομηνία για μένα η δεύτερη.

Είμαστε (μαζί με τη Γερμανία) από τις χώρες που τα πήγαν αρκετά καλά στην καταπολέμηση του ιού, αλλά δυστυχώς σε αντίθεση με τους Γερμανούς δεν διαθέτουμε αντίστοιχο σύστημα Υγείας ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε γοργά βήματα προς την κανονικότητα. Γι’ αυτό θα χρειαστούμε λίγο παραπάνω χρόνο.

Αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν βάση σχεδίου (σήμερα συνεδριάζει η uefa με τις 55 ομοσπονδίες και αναμένεται να δοθούν κατευθύνσεις για τους τρόπους ολοκλήρωσης της σεζόν), τα περισσότερα πρωταθλήματα θα έχουν ξεκινήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και είναι κάτι στο οποίο ελπίζουμε/ευχόμαστε όλοι.

Είπαμε, τούτες τις ημέρες ζούμε πρωτόγνωρα γεγονότα, κάπως έτσι θα γίνει και στο ποδόσφαιρο. Ολα θα αλλάξουν, έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι γεμάτο ποδόσφαιρο και αν στο μεσοδιάστημα βρεθεί (όπως αναμένεται) ένα αποτελεσματικό φάρμακο, το ποδόσφαιρο θα μας συντροφεύει δίχως σταματημό για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι όπως έχει συρρικνωθεί το πρόγραμμα.

Βέβαια, αν και αυτό θα συμβεί μέσω των τηλεοπτικών μας δεικτών -καθώς τα παιχνίδια θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών- θεωρώ πως στη φάση που βρισκόμαστε και με όλα αυτά που έχουμε περάσει τις τελευταίες ημέρες, ακόμα και αυτό θα μας φανεί ως όαση μέσα στην έρημο.

Γιώρκος

Γιώρκος

LLLWWWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-30.52151954.484.9591.32%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης