bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοίχημα σε δυάδα με “μυαλό” και… αντεπίθεση

Στοίχημα σε δυάδα με “μυαλό” και… αντεπίθεση

Καλημέρα σας. Δεν βγήκαν όπως τα περίμενα τα χθεσινά αποτελέσματα και έτσι δεν υπήρξε κάποιο κέρδος. Η Σλουτσκ αν και ισοφάρισε σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, εντούτοις δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο νικητήριο γκολ όσο καλύτερη και αν ήταν από την αντίπαλο της. Η Ενερτζέτικ, η ομάδα που είχα αρκετές απαιτήσεις χθες έχασε με 2-0. Το σκορ δείχνει ότι δεν σκόραρε αλλά φάσεις έφτιαξε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ήταν «δικό της».

Προχωράμε στο σήμερα όπου έχουμε άλλα τρία ματς στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Μινσκ υποδέχεται την Μπάτε. Εμείς την Μπάτε την κοντράραμε και την Τετάρτη όπου είχε αγώνα κυπέλλου και δικαιωθήκαμε καθώς έχασε. Φαίνεται ότι η περίοδος αυτή με την πανδημία επηρέασε αρκετά τις «μεγάλες δυνάμεις» της χώρας. Η Μινσκ φέτος μέχρι στιγμής έδειξε ότι είναι ομάδα με πλάνο, ειδικά στην άμυνα ξέρει να κλείσει χώρους. Βέβαια, δεν έχει και τους καλύτερους αμυντικούς για να κρατήσει το μηδέν παθητικό, αλλά έχει σίγουρα ένα έξυπνο προπονητή και εγώ τον Andrey Razin, τον παραδέχομαι. Έγινε από βοηθός πρώτος προπονητής, δεν έχει καν το δίπλωμα UEFA Pro, είναι στο επίπεδο του UEFA A αυτή την στιγμή αλλά το μυαλό του δείχνει άλλα πράγματα. Θα πάω με τον άσσο σε απόδοση 3,60. Ελπίζω μόνο ότι ο Andrey θα με δικαιώσει για τα καλά μου λόγια.

Το άλλο ματς που μου τράβηξε την προσοχή είναι αυτό της Μπρεστ με την Ισλόχ. Όπως και στο πιο πάνω παιχνίδι, έτσι και εδώ, έχω ομάδα που αγωνίστηκε την Τετάρτη για το κύπελλο. Αυτό σημαίνει έξτρα κούραση. Το κυρίως πρόβλημα της φετινής Μπρεστ είναι στο να κρατήσει την μπάλα. Από την άλλη η Ισλόχ είναι ομάδα που φτιάχνει αρκετές φάσες χωρίς να θέλει να αφήσει την μπάλα. Εγώ λοιπόν έχω το ιδανικό σενάριο για το διπλό εδώ. Μια ομάδα που έπαιξε την Τετάρτη και έχει πρόβλημα στην κατοχή, απέναντι σε μια ομάδα ξεκούραστη με πολύ καλές αντεπιθέσεις, ένα πολύ καλό εξτρέμ, τον Momo Yansane, που ξέρει πολύ καλά από αντεπιθέσεις και ένα διπλό σε απόδοση 4,95. Συν κάτι ακόμα, οι δύο τους αναμετρήθηκαν τον περασμένο μήνα για το κύπελλο με τους δύο τους αγώνες να μένουν στο 0-0 και την πρόκριση να παίρνει η Μπρεστ στα πέναλτι.

Αυτά για σήμερα φίλοι μου. Εγώ θα κρατήσω σε μια δυάδα με DNB τα δύο πιο πάνω σημεία, εσείς κάντε τα δικά σας. Να έχετε μια όμορφη Κυριακή.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα:
12/04, 15:00 – Μινσκ – ΜΠΑΤΕ: -DNB 1- 2.42
12/04, 19:00 – Μρεστ – Ισλόχ: -DNB 2- 3.55
Επί 6 μονάδες στην δυάδα

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 2066,00 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 6,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης