bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Φέρνει κέρδος η Λευκορωσία

Φέρνει κέρδος η Λευκορωσία

Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι αποκλειστικά με την Λευκορωσία, χεχε. Δεν έχετε παράπονο, Τετάρτη μέρα και ακόμα μια δυάδα πέρασε. Μπρεστ και Σλάβια μαχ χάρισαν μια πολύ καλή δυάδα σε απόδοση 8,60. Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι αυτά δεν φαίνονται στην κάβα μιας και επειδή ήμουν σε πρωταθλήματα έξω από τα νερά μου, μέχρι να καταλάβω τη νοοτροπία και τη δυναμική των ομάδων τα πονταρίσματα δεν ήταν «επίσημα» αλλά αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί και πολύ. Εμείς κέρδος θέλουμε, είτε αυτό φαίνεται στην κάβα, είτε όχι.

Σήμερα συνεχίζουμε με την Λευκορωσία καθώς έχουμε τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα. Ο πρώτος αγώνας είναι αυτός μεταξύ της Σλουτσκ με την Βίτεμπσκ και αρχίζει στις 14:00. Ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων με την ίδια βαθμολογική συγκομιδή στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Από μία ήττα και δύο νίκες μετράνε. Από την Σλουτσκ είδα καλύτερα πράγματα μέχρι τώρα και έτσι μπορώ να πω ότι στην έδρα της το 2,30 του άσσου είναι καλό. Πέρσι στο ίδιο γήπεδο κέρδισε την σημερινή της αντίπαλο με 3-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας έχουμε την Ζοντίνο να φιλοξενεί την Ενερτζέτικ. Η Ζοντίνο την περασμένη αγωνιστική δέχτηκε ήττα από τη Δυναμό Μινσκ σε ένα αγώνα όπου ήταν κατώτερη από την αντίπαλο της. Η Ενερτζέτικ είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει κάνει το τρία στα τρία. Έχει πολύ καλή επιθετική λειτουργία και αυτό βοηθάει στο να πιάνει στον ύπνο τους αντιπάλους της. Είναι γεγονός ότι και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της κέρδιζε από το πρώτο ημίχρονο. Το διπλό σε απόδοση 3,20 αξίζει να μπει στις επιλογές μου. Ακόμα μια επιλογή ως fun bet εδώ, το να σκοράρει η Ενερτζέτικ over1.5 γκολ το πρώτο ημίχρονο το οποίο βρίσκω σε απόδοση 8,50.

Στο τρίτο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Γκοροντέγια και Δυναμό Μινσκ δεν έχω κάτι για να ποντάρω, έτσι θα μείνω με τα δύο που προανέφερα. Θα τα κρατήσω σε μια δυάδα τα δύο σημεία και ως μονό το fun bet, αυτή την φορά με ποντάρισμα από την κάβα. Καλά να περνάτε και να είστε υγιείς.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα:
11/04, 14:00 – Σλουτσκ – Βίτεμπσκ: -1- 2.30
11/04, 16:00 – Ζοντίνο – Ενερτζέτικ: -2- 3.20
Επί 7 μονάδες στην δυάδα

Μονό:
11/04, 16:00 – Ζοντίνο – Ενερτζέτικ: -Ενερτζέτικ over1.5 HT- 8.50 *6 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 2079,00 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 13,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης