bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Άσσοι στον ημιτελικό

Άσσοι στον ημιτελικό

Η Ενερτζέτικ έκανε την δουλειά της την Κυριακή στο Μινσκ της Λευκορωσίας και έτσι ο άσσος που είχα προτείνει πέρασε. Δυστυχώς δεν πέρασε και το over για να έχουμε διπλή επιτυχία.

Σήμερα στην Λευκορωσία υπάρχουν δύο αγώνες για το κύπελλο, ένα τρόπαιο που πέρσι κατέκτησε η Σαχτέρ Σόλιγκορσκ. Αυτή την στιγμή το κύπελλο βρίσκεται στην φάση των ημιτελικών. Οι αγώνες είναι διπλοί και εκτός από τις σημερινές αναμετρήσεις οι αγώνες θα γίνουν ξανά στις 29 του Απρίλη.

Ο πρώτος αγώνας για σήμερα είναι αυτός της Σλάβια με την Μπάτε. Η Σλάβια είναι η ομάδα όπου στις πρώτες τρεις αγωνιστικές για το πρωτάθλημα πρόλαβε να κερδίσει Μπάτε και Μπρεστ, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο. Στο πρωτάθλημα κέρδισε την Μπάτε στην έδρα της με 2-1. Η Μπάτε κατάφερε προχθές να πάρει την πρώτη της νίκη για το πρωτάθλημα και σήμερα θα κοιτάξει να κολλήσει και δεύτερη νίκη που θα της δώσει το πλεονέκτημα για τον τελικό αλλά και την απαραίτητη ψυχολογία. Εγώ όμως δεν θα πάω με την Μπάτε όσο καλύτερο υλικό και αν έχει από την Σλάβια. Θα πάω στο 3,25 του άσσου όπου θεωρώ ότι αξίζει να κυνηγήσουμε. Ημιτελικός είναι, η Σλάβια έδειξε τα δόντια της και πλέον μπορώ να την βάλω στις επιλογές μου.

Στον δεύτερο αγώνα για σήμερα, η κάτοχος του τροπαίου Σάχτερ πάει στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας, Μπρεστ. Δύο ομάδες όπου τέθηκαν αντιμέτωπες ένα μήνα πριν για το σούπερ καπ της χώρας. Σε εκείνη την αναμέτρηση η Μπρεστ κέρδισε με 2-0 σκορ, ενώ να σημειώσουμε ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 49’. Όσο και αν δεν είναι αρκετά καλή η Μπρεστ μέχρι σήμερα δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι είναι ημιτελικός και θα θέλει στην έδρα της να πάρει το προβάδισμα για την συνέχεια. Με οδηγό λοιπόν και το παιχνίδι για το σούπερ καπ πάω υπέρ του άσσου εδώ σε απόδοση 2,65.

Αυτά είναι για σήμερα. Όποιος το θεωρεί καλό μπορεί να βάλει σε δυάδα τα δύο αυτά σημεία και θα έχει απόδοση 8,60. Να περνάτε καλά και να είστε υγιείς.

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης