bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δυάδα που πληρώνει… αρκετά

Δυάδα που πληρώνει… αρκετά

Καλημέρα σας. Ανεπιτυχής ήταν οι χθεσινές προτάσεις καθώς η Δυναμό Μινσκ κατάφερε να πάρει μια νίκη με σκορ 2-0, την πρώτη της στο πρωτάθλημα. Στο άλλο ματς, εκεί όπου ανέφερα την ισοπαλία, η Γκοροντέγια έκανε την έκπληξη και πήρε το διπλό. Το σκορ πάντως ήταν στα πολύ χαμηλά, εκεί όπου και το περίμενα καθώς τέλειωσε στο 0-1. Κρατάμε ξανά εδώ την πολύ κακή επιθετική λειτουργία των δύο αυτών ομάδων. Θα μας χρειαστεί στην συνέχεια.

Σήμερα υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Στο πρώτο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Σαχτέρ και Νεμάν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί με βάση τις αποδόσεις που μας δίνουν οι μπουκ. Είναι πολύ μικρή η απόδοση στον άσσο για να μπορεί να γίνει παιχνίδι. Η Σαχτέρ είναι η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ και πιστεύω πως μέσα στην έδρα της θα πρέπει να κερδίσει.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας, η Μπάτε Μπόρισοφ φιλοξενεί την Ρουχ Μπρεστ. Η Μπάτε έχασε το πρωτάθλημα πέρσι μετά από 13 σερί κατακτήσεις και ο φετινός της στόχος είναι να επιστρέψει στον «θρόνο» της. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές όμως δεν έδειξε αυτά που πρέπει για να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας ήττες δεχόμενη 5 γκολ συνολικά. Σήμερα παίζει για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Εγώ πιστεύω ότι θα πάρει αυτό το τρίποντο απέναντι στη νεοφώτιστη Ρουχ, αλλά με την κακή της αμυντική λειτουργία μπορεί να δεχτεί ένα γκολ. Ο άσσος σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ πληρώνει 3,10.

Στο τρίτο ματς της ημέρας έχουμε την περσινή πρωταθλήτρια, Δυναμό Μπρεστ να αντιμετωπίζει την Σλάβια. Η Σλάβια δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολος αντίπαλος καθώς την περασμένη αγωνιστική κέρδισε στην έδρα της την Μπάτε με σκορ 2-1 και έδειξε σε όλους ότι μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνη. Η Μπρεστ όμως είναι σοβαρή ομάδα, μετράει 17 σερί ματς αήττητο. Εκεί που θα σταθώ όμως είναι ότι φέρνει συχνά γκολ-γκολ. Έτσι θα πάω και εδώ στον άσσο σε συνδυασμό με το γκολ-γκολ σε απόδοση 3,60.

Αυτά για σήμερα φίλοι μου. Έχουμε δύο σημεία τα οποία μπορούν να στηριχτούν ως μονά αλλά και η δυάδα τους που πληρώνει 11,16 είναι σε εξαιρετική απόδοση. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης