novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Αυτά που ήρθαν και εκείνα που έρχονται

Στο ηλεκτρονικό γραφείο του BetMarket κάποια στιγμή χθες επικράτησε ένας προσωρινός ενθουσιασμός. «Ξεκινά 1η Μαΐου η Μπουντεσλίγκα». Μια θετική είδηση μέσα σε όλα αυτά που βιώνουμε τόσο καιρό. Μια αχτίδα ελπίδας και επιστροφής προς το κανονικό.

Φυσικά σιγά σιγά η θετική είδηση «περικυκλωνόταν». Πρώτα ήρθε το όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, δηλαδή ποδόσφαιρο χωρίς συνθήματα, κραυγές, φωνές, πάθος. Ας είναι, σκέφτεται κάποιος. Από το να μην υπάρχει τίποτα, έστω αυτό θα ήταν μια διασκέδαση.

Μετά ακολούθησε το «δεν είναι, ακόμη, επίσημη απόφαση». Πρόκειται για συμφωνία της ομοσπονδίας με τις ομάδες. Φυσικά με πολλά αλλά μέσα της, για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στον Απρίλιο. Αν κυλήσουν ομαλά τότε τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει και το πλάνο για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Πως θα χωρέσουν όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στο υπολειπόμενο διάστημα.

Ηδη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο συζητείται το γεγονός πως η σεζόν θα «τρέξει» μέχρι τον Ιούλιο και αναζητείτε λύση με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Πολλά λήγουν στις 30 Ιουνίου, που είναι ο κανονικός ορίζοντας κάθε σεζόν. Αν όμως υπάρχουν υποχρεώσεις μέσα στον Ιούλιο πως θα μπορούν να αγωνιστούν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και κυρίως ποιος θα τους πληρώσει!

Σε όσους τρέξει βέβαια και με όποιον τρόπο τρέξει. Γιατί στην Ολλανδία ο Πρωθυπουργός της χώρας με πρόσφατη δήλωσή του σημείωσε πως ποδόσφαιρο μπορεί να παιχτεί ξανά στη χώρα μετά την 1η Ιουνίου. Πιο πριν πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εγγυηθεί για την ασφάλεια των ανθρώπων που συμμετέχουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Φυσικό επακόλουθο να μην υπάρχει δράση και στο στοιχηματικό κουπόνι βέβαια. Στο BetMarket όμως μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες για το FIFA Ultimate QuaranTeam. Μια διοργάνωση που πρώτοι, ως Μέσο, φέραμε στο προσκήνιο και αναλύσαμε τους όρους και τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού, προτείνοντας μάλιστα το πρώτο μακροχρόνιο στοίχημα!

Στην ενότητα προγνωστικά μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες.

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης