novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Πέντε στοιχηματικές επιλογές από το FIFA Ultimate Quaran-Team

Πέντε στοιχηματικές επιλογές από το FIFA Ultimate Quaran-Team

Καλημέρα σας. Πλάκα είχε η ενασχόληση μας με τα esports και το τουρνουά Quaran Team της FIFA που διοργανώνει η Leyton Orient. Δεν είχαμε κέρδος όμως καθώς η Νιούκαστλ με την Ναντ έμειναν στο 0-0 (πέρασε η πολύ καλή Νιούκαστλ στον επαναληπτικό). Το Σλίγκο – Γουλβς δεν έγινε, ενώ τα άλλα δύο όβερ που πρότεινα πέρασαν πανεύκολα. Μου άρεσε γιατί συνήθως στο στοίχημα όταν παίζεις όβερ μπορεί να το περιμένεις και 85 λεπτά για το «πιάσεις», σε αυτούς το αγώνες όμως «πιάσαμε» δύο όβερ σε 3 λεπτά έτσι στο χαλαρό. Άρα εδώ δεν θες «γερό στομάχι» μιας και οι αγώνες τελειώνουν σε 12 λεπτά, έτσι έχουμε ένα χαλαρό στοιχηματικό τέταρτο στην μέρα μας.

Σήμερα θα παίξω ξανά σε αυτό το τουρνουά έτσι για να έχουμε μια έξτρα ασχολία. Πάντως είδα πολλούς αγώνες, έφτιαξα λίστα με τις ομάδες που μου άρεσαν, είδα το pro παίχτες της κάθε ομάδας και έτσι ξέρω πλέον λίγα πράγματα περισσότερα. Στο παιχνίδι της FIFA είμαι γνώστης έτσι κι΄ αλλιώς καθώς παίζω από το 2008, οπόταν μια εμπειρία την έχω.

Ας δούμε τα παιχνίδια που επέλεξα να ασχοληθώ. Να σας υπενθυμίσω πρώτα ότι το στοίχημα μας έχει να κάνει μόνο με τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Αν ο αγώνας δηλαδή τελειώσει ισόπαλος και πάει σε επαναληπτικό το στοίχημα παύει να ισχύει και κερδίζεις μόνο εάν έπαιξες την ισοπαλία.

Ουτρέχτη – Μίντιλαντ

Εδώ έχουμε δύο επαγγελματίες παίχτες στο FIFA να είναι αντιμέτωποι. Η Ουτρέχτη έχει τον Melvin Boere, ο οποίος στο πρωτάθλημα της eDivisie 2019-2020 πήρε την 5η θέση. Η Μίντιλαντ έχει τον Andreas Keller, ο οποίος ήταν στην 8η θέση στο πρωτάθλημα eSuperliga. Στο πρώτο της παιχνίδι η Ουτρέχτη δυσκολεύτηκε πολύ να περάσει από την Αλκμάαρ, το έκανε στον 3ο επαναληπτικό μεταξύ τους. Δύο ομάδες που είναι στο ίδιο πρωτάθλημα και η Αλκμάαρ ήταν 17η, στην προτελευταία θέση δηλαδή. Από την άλλη η Μίντιλαντ με μια απλή εμφάνιση πέρασε από τον ΠΑΟΚ, με σκορ 2-1 και 2-0 την Μπέρνλι. Εδώ μου αρέσει το διπλό στα 3,20 αλλά και το Under στα 2,00 καθώς και οι δύο θα προσέξουν απλά να μην δεχτούν γκολ.

Νιούκαστλ – Σιον

Η Νιούκαστλ μου άρεσε πολύ απέναντι στην Ναντ. Η Σιόν ήταν καλή αλλά στο πρώτο ματς δεν ήταν καθόλου σταθερή η άμυνα τους. Η Νιούκαστλ αφού μπόρεσε να βγάλει έξω ένα από το φαβορί του τουρνουά μπορεί τότε να πάει μέχρι τέλους. Άσσος στα 2,30 και Under στα 2,10. Τα under είναι συνηθισμένα όταν έχουμε δύο επαγγελματίες αντιμέτωπους.

Φίτεσε – Γκρόνιγκεν

Η Φίτεσε με τον Renzo στο τιμόνι της ήταν στις θέσεις 9-14 για την eDivisie, ενώ η Γκρόνιγκεν με τον Nick πήρε την 4η θέση. Στο τουρνουά εδώ έδειξε πολύ καλή η Γκρόνιγκεν και θα πάω υπέρ της σε απόδοση 2,30.

Αυτές είναι οι επιλογές μου για σήμερα. Κρατήστε ότι θέλετε από αυτές εγώ δεν θα ποντάρω κάτι από την κάβα μου αλλά αν το έκανα θα πήγαινα στην δυάδα με τα under. Καλά να περνάτε και να είστε υγιείς.

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης