bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Τα «σίγουρα» Ειδικά Στοιχήματα

Σε συνέχεια των όσων γράφαμε τις προηγούμενες μέρες και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τα μακροχρόνια στοιχήματα. Κάνοντας βέβαια και πάλι την απαραίτητη σημείωση. Μακροχρόνια που θα τελειώσουν και θα πληρωθούν!

Δηλαδή, μακριά από πιθανές κατακτήσεις πρωταθλημάτων που είναι αμφίβολο το πότε (αλλά και το εάν) θα ξεκινήσουν. Κι αν τελικά γίνουν, με ποιες προϋποθέσεις να διεξαχθούν.

Σε επίπεδο κατακτήσεων, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν ανοιχτές αγορές για νικητή Euro και Κόπα Αμέρικα. Παρότι αυτά έχουν μετατεθεί για το επόμενο καλοκαίρι. Επίσης αρκετές δέχονται από τώρα στοιχήματα για νικητή Μουντιάλ, ενώ δεν λείπει και το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Το μοναδικό ευρωπαϊκό που διεξάγεται και τείνει να μετατραπεί στο αγαπημένο των παικτών.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις αγορών που κλείνουν νωρίτερα και αυτές θα δούμε παρακάτω.

Η επιλογή της Ημέρας

Η Meridianbet φέρνει σε πρώτο πλάνο τον επόμενο προπονητή της Παρί Σ.Ζ.. Σε μια αγορά που ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Ιταλός Αλέγκρι είναι αυτή τη στιγμή τα πρώτα φαβορί.

Για τους Αγγλόφιλους η WinMasters είναι το πεδίο δράσης τους, με επιλογές για τους επόμενους προπονητές τόσο στην Εθνική ομάδα όσο και στους μεγάλους Συλλόγους της χώρας.

Ποκετίνο το φαβορί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο 3.50 παίζει το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Λίβερπουλ ο Τζέραρντ μέσα στο 2020!

Ο ίδιος, μαζί με τους Λάμπαρντ, Πότερ και Χάουι είναι η τετράδα των φαβορί για την Εθνική ομάδα.

Πάμε και στα εκτός Ποδοσφαίρου, με τη Winmasters να… παίζει Τσιτσιπά! Σε εξαιρετικές αποδόσεις τα ενδεχόμενα να φτάσει σε τελικό Grand Slam μέσα στο 2020 και ακόμη υψηλότερες αν το κατακτήσει.

Τσιτσιπάς φτάσει σε τελικό Grand Slam μέσα στο 2020
Τσιτσιπάς φτάσει σε τελικό Grand Slam μέσα στο 2020Δείτε
εδώ

Τέλος ρίξτε μια ματιά στον Stoiximan για αγορές εκτός αθλητισμού. Εκεί θα βρείτε επιλογές για τις εκλογές στις ΗΠΑ, την αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς στο Αγγλικό BBC αλλά και το Νόμπελ Ειρήνης.

Στο θέμα με τις ειδικές αγορές που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα διευθετηθούν θα επανέλθουμε ξανά στο προσεχές μέλλον, για να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα διαθέσιμα στοιχήματα!

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης