novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Ολυμπιακοί και E-sports

Χθες μιλήσαμε για την αναβολή των τελικών στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μέσα στην ημέρα ήρθε και η απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την περίπτωση είναι πως οι Ολυμπιακοί δεν θα γίνουν φέτος όχι τόσο γιατί υπάρχει φόβος πως η πανδημία δεν θα έχει καταλαγιάσει μέχρι τον Αύγουστο, αλλά γιατί οι συνθήκες σήμερα δεν ευνοούν τα προηγούμενα στάδια.

Τα προ-ολυμπιακά τουρνουά, απαραίτητα καθώς δίνουν προκρίσεις στους αγώνες, δεν μπορούν να διεξαχθούν. Οι αθλητές έχουν παγώσει την προετοιμασία τους, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στους ελέγχους των εγκαταστάσεων, που θα έπρεπε να διεξάγονται αυτό τον καιρό.

Η τρομερή σύμπτωση (και φοβερά αρνητική) είναι πως το Τόκιο για δεύτερη φορά αναλαμβάνει αγώνες που αναβάλλονται, αφού ήταν η ίδια πόλη που θα φιλοξενούσε εκείνους του 1940, που δεν πραγματοποιήθηκαν τελικά ποτέ εξαιτίας της έναρξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στοιχηματικά αυτή η αναβολή δείχνει ακόμη περισσότερο πόσο δύσκολο είναι ο δρόμος των παικτών. Τα πάντα είναι στον αέρα και τα πάντα μπορεί να αλλάξουν από μέρα σε μέρα.

Γράψαμε και στη χθεσινή στήλη πόσο επικίνδυνο είναι αυτή τη στιγμή να επενδύσει κάποιος τα χρήματά του σε μακροχρόνια στοιχήματα. Δεν υπάρχει ο φόβος μόνο να μην διεξαχθούν τελικά, αλλά ακόμη κι αν γίνουν οι συνθήκες να είναι εντελώς διαφορετικές.

Η επιλογή της Ημέρας

Ισως αυτή τη στιγμή το πιο σίγουρο, ως προς τη διεξαγωγή του, στοίχημα μοιάζει να είναι τα e-sports. Ηταν και πριν τον ιό μια ανερχόμενη αγορά. Απέκτησε ξαφνικά ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερους παίκτες.

Στο BetMarket ξεκινήσαμε έναν… αγώνα ενημέρωσης για τη συγκεκριμένη ενότητα. Μέσα από τη στήλη του Γιώρκου μπορείτε να βρείτε το αρχικό αφιέρωμα, ενώ μέσα στην ημέρα θα ανέβει και το δεύτερο κείμενό του!

ΥΓ. Τελευταίο αλλά πιο σημαντικό. Σήμερα η Ελλάδα γιορτάζει την απελευθέρωσή της. Δυστυχώς το κάνει κλεισμένη στο σπίτι, αφού το 2020 έχει να αντιμετωπίσει μια άλλη δύσκολη κατάσταση, τόσο από άποψη υγείας αλλά και ψυχολογικά. Χρόνια Πολλά!

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης