novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ανάλυση και στοίχημα στο Champions League

Ανάλυση και στοίχημα στο Champions League

Καλημέρα σας. Πέρασε το ακριβότερο μας σημείο από το σύστημα της Κυριακής, ο άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ σε απόδοση 4,50 αλλά δεν κατάφερε κάποιο άλλο σημείο να βγει κερδισμένο και να έχουμε μια πολύ καλή δυάδα. Αφήνουμε όμως το Σαββατοκύριακο πίσω μας και ερχόμαστε στο σήμερα όπου έχουμε τους επαναληπτικούς του Champions League.

Στην πρώτη φάση των παιχνιδιών είχαμε μια γενική εικόνα από αριθμούς στην ανάλυση της κάθε ομάδας. Όποιος θέλει μπορεί να βρει τους αριθμούς αυτούς και να θυμηθεί το τι είχα γράψει αν το θελήσει. Από εδώ και πέρα όμως θα έχουμε ανάλυση με γράφημα και πιο πολύ σε θέματα τακτικής και στρατηγικής. Όλα αυτά όμως θα γίνουν για να «ανακαλύψουμε» κάτι που πιθανό να αξίζει να ποντάρουμε. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς ποντάρετε σε διάφορα στο Champions League αλλά τα πλείστα είναι σε πολύ μικρές αποδόσεις. Μην πέφτετε στην παγίδα των μπουκ και να σκορπάτε λεφτά.

Λειψία – Τότεναμ

Μέσα στην «Red Bull Arena» η ομάδα του Julian Nagelsmann θέλει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε στην Αγγλία. Να κερδίσει για μια ακόμα φορά την Τότεναμ και να πάρει την πρόκριση. Ο Julian θα παρατάξει ξανά την ομάδα του με το 3-4-1-2, θα θελήσει να έχει τον έλεγχο του αγώνα και αν δει ξανά άμυνα σε 4-4-2 από την Τότεναμ θα «χτυπήσει» με κάθετες πάσες μέσα από τις γραμμές της αντιπάλου. Αυτές οι κάθετες πάσες και η κατοχή στον άξονα ανοίγουν χώρους στα μπακ που παίρνουν μπάλα και προσπαθούν να βγάλουν ασίστ για γκολ. Ο Αντελίνιο είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι καθώς είναι ποδοσφαιριστής που ξέρει να δώσει ασίστ και γενικά το έχει με τις «Key Passes» μιας και μετράει 1,4 ανά αγώνα για φέτος. Στα 10,00 η απόδοση του για να δώσει ασίστ.

Η Τότεναμ του José Mourinho δεν είναι καλά τελευταία. Δείχνει να μην έχει λύσεις στις επιθετικές απουσίες αλλά δείχνει και κακή αμυντικά, χωρίς μάλιστα να της λείπει κάποιος αμυντικός. Ο Mourinho μάλλον αυτή τη φορά δεν θα παίξει με 4-4-2, όπως φαίνεται και στην πιο πάνω εικόνα αλλά με ένα 5-4-1 και θα προσπαθήσει να περιορίσει τον Timo Werner καθώς ξέρει ότι η Λειψία στηρίζεται πολύ σε αυτόν. Δεν δίνω και πολλές πιθανότητες στην Τότεναμ να φύγει με κάτι καλό από το παιχνίδι αλλά πιστεύω πως 1 γκολ μπορεί να το βάλει. Το να κερδίσει η Λειψία σε συνδυασμό με ένα γκολ-γκολ πληρώνει 3,10.

Βαλένθια – Αταλάντα

Στο «Mestalla» η Βαλένθια θα φιλοξενήσει την Αταλάντα έχοντας μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Το 4-1 με το οποίο ηττήθηκε στην Ιταλία δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην αποψινή αναμέτρηση. Οι «νυχτερίδες» θέλουν γκολ και μάλιστα πολλά. Ο Albert Celades θα πρέπει να πρώτα να βρει λύση στην υψηλή πίεση της Αταλάντα για να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι του. Στην Ιταλία η Βαλένθια έχασε με 4-1 αλλά έφτιαξε φάσεις, συγκεκριμένα είχε 16 τελικές προσπάθειες αλλά μόλις 5 από αυτές ήταν στον στόχο με τα expected Goals να είναι στα 2,84. Μπορούσαν δηλαδή να σκοράρουν 3 σχεδόν γκολ. Απόψε περιμένω ένα 4-4-2 και με τις αλλαγές παιχνιδιού βλέπω τα μπακ να στέλνουν μπάλα στο κουτί. Ο Daniel Wass το περασμένο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ήταν δεύτερος με επαφές στην μπάλα για την Βαλένθια ενώ είχε και δύο key passes. Το να δώσει ασίστ απόψε είναι στα 5,00. Ακόμα μια επιλογή είναι το over2.5 της Βαλένθια σε απόδοση 4,00 το οποίο πιστεύω ότι μπορεί να γίνει.

Η Αταλάντα θα πάει στην Ισπανία με μοναδικό στόχο να έχει ένα ήσυχο βράδυ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα το πετύχει αυτό αλλά περιμένω διάταξη σε 3-4-1-2 και πίεση ψηλά. Έτσι όπως συνηθίζει σε κάθε ματς. Ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας αλλά και ο ρόλος του Mario Pasalic με οδηγούν στο να επιλέξω αυτόν για ασίστ. Το περασμένο παιχνίδι είχε 3 key passes από τις οποίες οι 2 έγιναν γκολ. Στα 3,50 να δώσει απόψε ασίστ.

Αυτά για απόψε. Καλή μας τύχη.

Το παινχίδι μου

Μονά:
10/03, 22:00 – Λειψία – Τότεναμ: -Ανχελίνιο, ασίστ- 10.00 *6 μονάδες
10/03, 22:00 – Βαλένθια – Αταλάντα: -Ντ. Βαας, ασίστ- 5.00 *8 μονάδες

Δυάδα:
10/03, 22:00 – Λειψία – Τότεναμ: -Ανχελίνιο, ασίστ- 10.00
10/03, 22:00 – Βαλένθια – Αταλάντα: -Ντ. Βαας, ασίστ- 5.00
Επί 3 μονάδες στην δυάδα

Δυάδα:
10/03, 22:00 – Λειψία – Τότεναμ: -1&GG- 3.10
10/03, 22:00 – Βαλένθια – Αταλάντα: -Βαλένθια Over2.5- 4.00
Επί 9 μονάδες στην δυάδα

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 2166,00 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 26,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης