novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Παιχνίδι σε πολλά μέτωπα

Παιχνίδι σε πολλά μέτωπα

Χαιρετώ! Αρκετές επιλογές στο σημερινό και αυριανό πρόγραμμα.

Η πρώτη στάση θα γίνει στο ντέρμπι μεταξύ Σκάνθορπ και Γκρίμσμπι. Για την Σκάνθορπ νομίζω πως έχετε καταλάβει πως δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ειδικά μετά τις αλλαγές του Γενάρη (έχασε 2 καλούς παίκτες και στην ουσία συνεχίζει με υπηρεσιακό μέχρι το τέλος), ενώ ταλαιπωρείται από την αρχή της χρονιάς με πολλούς τραυματισμούς (πρόσφατα προστέθηκε και ο 1ος της σκόρερ που σήμερα είναι αμφίβολος).

Η Γκρίμσμπι πριν τις δύο σφαλιάρες, έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια, οι δύο ήττες ήρθαν κόντρα σε δυνατές ομάδες της κατηγορίας, ενώ φέρει μεγάλη ευθύνη γι’ αυτές ο τεχνικός της, Ιαν Χάλογουεϊ. Ο Ιαν ανέλαβε τις ευθύνες του και ήρθε η ώρα να επαναφέρει τα πράγματα σε τάξη. Μαζί της θα έχει 2.000 οπαδούς και όπως όλα δείχνουν στην αποστολή τον πρώτο σκόρερ/αρχηγό Χάνσον (φορ/9 γκολ). Θα εμπιστευτώ τον Ιαν, καθώς πιστεύω πως σήμερα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη (τέτοια είναι η σημασία μιας νίκης σε ένα τέτοιο ντέρμπι) στις εξέδρες της αντιπάλου, παρέα με πλήθος οπαδών των «Μάρινερς». Το «διπλό» στο 3.40.

Στάση και στην League 1, λίγες ώρες αργότερα. Η Τρανμίρ παλεύει για την σωτηρία της και τελευταία δείχνει να πιάνει σφυγμό, καθώς η νίκη στο Σριούσμπερι είχε τεράστια σημασία για την ψυχολογία της και της έδωσε το απαραίτητο πουσάρισμα. Το σημερινό παιχνίδι θεωρείται ιδιαίτερα κομβικό, καθώς με νίκη μειώνει την απόσταση στους 4 πόντους από την Ρότσντεϊλ, με την οποία παίζει στις 17 του μήνα. Η Ακρινγκτον πέρα από αδιάφορη (+14 από υποβιβασμό), είναι και αρκετά «βρωμιάρα». Στο 4.33 ρισκάρω δίχως δεύτερη σκέψη.

Συνεχίζοντας στην League 2, κρατάω το over σε αποδόσεις διπλασιασμού στο Κρόουλι-Ολνταμ. Αδιάφορο παιχνίδι, η Κρόουλι εντός είναι δυνατή και παίζει πιο επιθετική από ότι στα εκτός έδρας. Η Ολνταμ έρχεται από δυνατή νίκη (5-0 τη Νιούπορτ), αλλά πιθανότατα έχει το μυαλό της περισσότερο στα εξωαγωνιστικά (χρέη και πιθανή πώληση). Παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε χαλαρό κλίμα, κάτι που κάνει το over ελκυστικό.

Δίνω καλές τύχες και στο Σάλφορντ-Μπράντφορντ να έχει τουλάχιστον τρία γκολ. Η Σάλφορντ θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει τα πλέι οφ, η άμυνα της Μπράντφορντ είναι για… κλάματα (δέχτηκε γκολ και από τους 9 παίκτες της Πλίμουθ), αλλά μπροστά βρίσκει γκολ. Στο 2.00 και εδώ το over.

Πιθανή επιλογή η Κέμπριτζ στην έδρα της Λέιτον Οριεντ. Αδιάφορο παιχνίδι, αλλά η Κέμπριτζ δείχνει σοβαρή και αρκετά καλά επί ημερών του υπηρεσιακού Μπόνερ (θέλει την θέση). Με 1.350 οπαδούς μαζί της και καλή παράδοση, το 3.50 υπερβαίνει το όριο του δικού μου εστιμέισον (3.20).

Καλό over στη Νασιονάλ το Τσόρλι-Τσέστερφιλντ. Η ουραγός Τσόρλι είναι σχεδόν καταδικασμένη, οπότε ίσως απελευθερωθεί, ενώ τα τελευταία παιχνίδια της Τσέστερφιλντ είχαν αρκετά τέρματα (3 σερί over3.5). Στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνω το Χαρτς-Μαδέργουελ. Η γηπεδούχος επί Στέντελ έχει επιθετική τακτική, ειδικά όταν ο Γερμανός αποφασίζει να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό δίδυμο τους Κόνορ Γουόσινγκτον (γνωστός μας κυρίως από την ΚΠΡ) και Λίαμ Μπόις (πρώην Μπέρτον). Εύκολα συμβάλει στα γκολ η Μαδέργουελ. Στο 1.90 το over.

Δύο ακόμα παιχνίδια όπου αναμένεται να έχουν γκολ είναι το Μαλίν-Εουπεν στο Βέλγιο και το Κρουζ Αζούλ – Τιχουάνα στο Μεξικό. Για τα over της Κρουζ Αζούλ είχαμε μιλήσει και την περασμένη εβδομάδα. Σκοράρει κατά ριπάς, αλλά και δέχεται γκολ.

Στο Βέλγιο έχουνε δει πολλά τα μάτια μας τις τελευταίες αγωνιστικές, οπότε το νου σας. Γι’ αυτό τον λόγο στρέφομαι στα γκολ της Μαλίν. Αδιάφορη η Εουπεν, καθώς σώθηκε οριστικά και τελευταία παίζει πιο επιθετικά και έρχεται από σερί over. Πονηρή σκέψη εδώ το 2ημίχρονο/1 τελικό, καθώς οι γηπεδούχοι δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά. Μιας και πιάσαμε τις ανατροπές, δείτε τι έχουν κάνει τελευταία Εδιμβούργο Σίτι και Αλμπιον Ρόβερς. Αξίζει ένα fun bet στο 2ημίχρονο / 1 τελικό (οι τιμές είναι από τον Stoiximan).

Στην Πορτογαλία η Πόρτο μπορεί να κερδίσει με over την Ρίο Αβε. Κάπου στο 2+ το combo, με την ομάδα του Κονσεϊσάο.

Στην Αργεντινή σκέφτηκα αρκετή ώρα το διπλό στο Ντιφένσα-Πατρονάτο. Η Ντιφένσα έχει το μυαλό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες και μεσοβδόμαδα ταξιδεύει στην Παραγουάη. Βέβαια, τα δεύτερά της έκαναν ζημιά στην έδρα της Ρίβερ, αλλά το σημερινό είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είναι λογικό, όταν έχεις μπροστά σου μία μεγάλη αντίπαλο πασχίζεις να αποδείξεις ότι είσαι και εσύ καλός. Τώρα, κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, έχω αμφιβολίες για το αν επιδείξουν τον ίδιο ζήλο. Ο αντίπαλος μπορεί να είναι υποδεέστερος, όσον αφορά το ρόστερ, αλλά μάχεται αξιότιμα για την παραμονή του και τρέχει αήττητο σερί. Αν μέσα σε όλα αυτά, προσθέσουμε την απόδοση (αγγίζει το 6.00), αλλά και ότι η ιστορία δείχνει πως οι ομάδες που κάνουν ροτέισον λόγω διεθνών διοργανώσεων υποπίπτουν σε γκέλες, νομίζω πως στο 5.75 αξίζει ένα bet.

Κλείνω με Ισπανία. Δύο αυριανά παιχνίδια, που παίζουν νωρίς και θα συμπεριλάβω από σήμερα στο παιχνίδι μου.

Αρχικά η Εσπανιόλ, η οποία παρουσιάζεται μεταμορφωμένη μετά την ενίσχυση του Γενάρη και την αλλαγή στον πάγκο της. Η Οσασούνα είναι ντεφορμέ (και ψιλοάνετη βαθμολογικά), ενώ έχει 1-2 καλές απουσίες. Στο 3.00 η ομάδα του Αμπελάρδο.

Τέλος, η Βαγιαδολίδ στο 3.00. Και αυτή ενισχύθηκε και στην έδρα της ηττήθηκε μόλις 2 φορές φέτος και αυτές με το στανιό (πιο πρόσφατο παράδειγμα η ήττα από την Ρεάλ με τέρμα στο 78′). Δεν έχει καθαρίσει με την υπόθεση παραμονής και γνωρίζοντας πως ακολουθεί απαιτητικό πρόγραμμα, στόχος της είναι η νίκη κόντρα σε μία κουρασμένη και αδύναμη εκτός έδρας Μπιλμπάο (μόλις μία νίκη φέτος μακριά από την έδρα της). Μοναδικό αρνητικό η τιμωρία του Σέρχι Γκουαρδιόλα, αλλά υπάρχουν οι Σάντρο Ραμίρες και Ουνάλ για να κάνουν τη δουλειά.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Yankee:

07/03 – 15:00 – Σκάνθορπ – Γκρίμσμπι: 2 (3.40)

07/03 – 17:00 – Ακρινγκτον – Τρανμίρ: 2 (4.33)

08/03 – 13:00 – Οσασούνα – Εσπανιόλ: 2 (3.00)

07/03 – 15:00 – Βαγιαδολίδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1 (3.00)

με 5 μονάδες στις δυάδες, 2 στις τριάδες και 1 στην τετράδα.

Μονό:

07/03 – 23:00 – Ντιφένσα – Πατρονάτο: 2 (5.75) με 8 μονάδες

Δυάδα 1:

07/03 – 17:00 – Κρόουλι – Ολνταμ: over (2.00)

07/03 – 17:00 – Χαρτς – Μαδέργουελ: over (1.925)

στη δυάδα απόδοσης 3.85 βάζω 15 μονάδες

Δυάδα 2:

07/03 – 21:00 – Μαλίν – Εουπεν: over (1.875)

08/03 – 01:00 – Κρουζ Αζούλ – Τιχουάνα: over (2.00)

στη δυάδα απόδοσης 3.75 βάζω 12 μονάδες

και στην τετράδα απόδοσης 14.43 βάζω 3,5 μονάδες

Μονά/δυάδα (fun bet):

07/03 – 17:00 – Εδιμβούργο Σίτι – Αλμπιον Ρόβερς: 2 ημίχρονο/1 τελικό (23.00) με 3 μονάδες

07/03 – 21:00 – Μαλίν – Εουπεν: 2 ημίχρονο/1 τελικό (26.00) με 2.5 μονάδες

και 0.5 μονάδες στη δυάδα τους.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1522.25 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 84.5 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLLWWWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-30.52151954.484.9591.32%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης