bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δύο επιλογές από το κύπελλο Αγγλίας

Δύο επιλογές από το κύπελλο Αγγλίας

Καλημέρα σας. Δεν μας μπήκε καλά ο Μάρτης στοιχηματικά καθώς δεν είχαμε κάποιες επιστροφές από το ποντάρισμα μας την Κυριακή. Μπαίνουμε σίγα σιγά στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων καθώς άρχισαν να ξεχωρίζουν οι ομάδες που παλεύουν είτε για τις πρώτες θέσεις είτε για την παραμονή τους. Με την κάβα να είναι σε θετικό πρόσημο θα χρειαστεί να έχουμε καλή συνέχεια από εδώ και πέρα για να κλείσουμε την σεζόν με κέρδος που αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

Σήμερα Τετάρτη υπάρχουν αγώνες για το κύπελλο Αγγλίας και εκεί είναι που θα εστιάσω το παιχνίδι μου.

Αγγλία – FA Cup

Στο «Hillsborough» η Σέφιλντ Γουένστεϊ θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Σίτι. Η Σίτι πάει σε αυτό τον αγώνα ως κυπελλούχος του League Cup καθώς προχθές κέρδισε την Άστον Βίλα και κατέκτησε το άλλο κύπελλο της χρονιάς. Η Σέφιλν δεν βρίσκεται και στην καλύτερη της φάση αλλά τέτοιοι αγώνες δεν βασίζονται και πολύ στην φόρμα των ομάδων αλλά πιο πολύ στην σωστή προσέγγιση του αγώνα αλλά και το πάθος που βγάζουν οι ομάδες. Η Σέφιλντ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της θα μπει στο γήπεδο και θα δώσει τα πάντα για να κερδίσει τον αγώνα. Εγώ θα στηρίξω Σέφιλντ με την απόδοση του άσσου στο DNB να είναι στα 11,00. Ελπίζω πως ο Γκουαρντιόλα θα ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές εν όψει και του επερχόμενου αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτετ.

Κόντρα θα πάω και στην Λέστερ του Ρότζερς μέσα στο «King Power Stadium». Η Λέστερ δεν θα έχει στην κορυφή τον Βάρντι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Εκτός από την απουσία του Βάρντι αναμένω αλλαγές και σε υπόλοιπες θέσεις. Από την άλλη η Μπέρμιγχαμ είναι καλά και όλα διαβάζω στις δηλώσεις τους δείχνουν ότι το θέλουν πολύ αυτό το ματς. Το διπλό με DNB στα 10,00 θα μπει στις επιλογές μου.

Αυτά είναι τα δύο σημεία που θα ποντάρω για σήμερα. Γνωρίζω την δυσκολία αλλά και το ρίσκο όμως σε τέτοιους αγώνες τέτοιες αποδόσεις έχουν αξία και μπορούν να φέρουν καλό κέρδος με μικρό ποντάρισμα.

Το παιχνίδι μου

Μονά – Δυάδα:
04/03, 21:45 – Σέφιλντ Γουέντεϊ – Μαν. Σίτι: -DNB 1- 11.00 *5 μονάδες
04/03, 21:45 – Λέστερ – Μπέρμιγχαμ: -DNB 2- 10.00 *6 μονάδες
Επί 2 μονάδες στην δυάδα

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 2176,00 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 13,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης