novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Παιχνίδι διημέρου

Παιχνίδι διημέρου

Μπορεί η Βέστερλο να αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων, αλλά οι Μεξικανοί το βράδυ κράτησαν τη σημαία ψηλά, προσφέροντας δύο εύκολα και καλοπληρωμένα over.

Σκέφτηκα αρκετά προτού ξεκινήσω να γράφω και ο λόγος είναι η κακοκαιρία στην Αγγλία. Ηδη, όπως θα είδατε κάποια παιχνίδια αναβλήθηκαν, ενώ σε άλλα υπήρχε έλεγχος γηπέδου. Πιο πρόσφατη αναβολή, αυτή του Φόρεστ Γκριν-Λέιτον Οριεντ όπου δεν σας κρύβω πως κοιτούσα την έκπληξη.

Επειδή έπιασα τον εαυτό μου στο σημείο να κοιτάζει περισσότερο site για τον καιρό, παρά για τις ομάδες, πήρα την απόφαση να μην ασχοληθώ με το νησί. Με βαριά καρδιά, η αλήθεια είναι, καθώς μου άρεσαν αρκετά σημεία, αλλά νομίζω πως θα είναι για καλό.

Και επειδή εγώ δεν έχω καμία όρεξη να θέσω τον εαυτό μου σε θέση να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν δεν είχε φυσήξει τόσο δυνατά σε κάποια καλή στιγμή της ομάδας που επέλεξα και η μπάλα είχε καταλήξει γκολ, αντί για αράουτ, θα πάω πάσο. Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι από εσάς, που πιθανότατα θα θέλουν να ασχοληθούν, παρά την κακοκαιρία και γι’ αυτό τον λόγο θα αφήσω παρακάτω τη διαλογή μου.

Στην Τσάμπιονσιπ έχω την φορμαρισμένη Μπάρνσλι στο 3.20. Μεσοβδόμαδα κόντραρα με επιτυχία την Ρέντινγκ, σε διαφορετικές συνθήκες δεν θα είχα καμία αντίρρηση να το επαναλάβω.

Στην Λιγκ 1 ένα μεγαλοπρεπές πάσο. Στη Λιγκ 2 έβλεπα ζεστά την Πορτ Βέιλ στο 2.40. Δίψα για πλέι οφ, δυνατή στην έδρα της και κόντρα σε αδιάφορο αντίπαλο (Σκάνθορπ). Φυσικά, με τέτοιο αέρα δεν μπορούμε να συζητήσουμε για over, που στο παιχνίδι της Γκρίμσμπι με την Νορθάμπτον είχε αυξημένες πιθανότητες να εμφανιστεί. Οπως, βέβαια και σ’ αυτό της Ολνταμ.

Στην Νασιονάλ Λιγκ η ενισχυμένη Ρέξαμ έχει περισσότερες πιθανότητες για να αποδράσω με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ντεφορμέ Γιόβιλ, που δεν θα έχει σήμερα τον 1ο της σκόρερ Μέρφι (17 γκολ). Εκανα σκέψεις και για την Ντόβερ, αλλά το διπλό γνώρισε πτώση (από 3.50 στο 3.20).

Τι κρατάμε τώρα; Από τα σημερινά μου αρέσει αρκετά το g/g στο αδιάφορο Εουπεν – Μουσκρόν. Συνήθως οι Βέλγοι τελευταίες αγωνιστικές σκοράρουν αρκετά. Μεγάλο το 1.90, με την Μουσκρόν να έχει κίνητρο στην επιστροφή του τεχνικού της (είχε προβλήματα υγείας).

Κίνητρο έχει και η Χιμνάσια Λα Πλάτα το βράδυ, με τον άσο στο 2.10. Η Τουκουμάν είναι κουρασμένη και απογοητευμένη από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό. Για να έχει νόημα η μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας, η Χιμνάσια πρέπει να κερδίσει σήμερα για να έχει ελπίδες παραμονής. Στο 2.10 θα στηρίξω την ομάδα του Μαραντόνα.

Στην Ισπανία υπάρχουν τρία σημεία (όλα αυριανά) τα οποία είναι παρόμοιας λογικής. Αρχικά, Βιγιαρέαλ (για την οποία μιλήσαμε εκτενώς και στην Betmarket United) στο 3.20 κόντρα σε μία Μπιλμπάο που έχει το μυαλό της στο Κύπελλο.

Το μυαλό της στο Κύπελλο έχει και η Μιραντές, που ζήτησε αναβολή του αγώνα αλλά η λίγκα της αρνήθηκε. Σίγουρα θα γίνει ροτέισον, μιας και η ήττα με 2-1 στην έδρα της Σοσιεδάδ της δίνει ελπίδες πρόκρισης. Στο 2.10 το διπλό της Χιρόνα, που ενισχύεται από την επιστροφή του 1ου σκόρερ Στουάνι.

Συνεχίζω στην Ισπανία με τον άσο της Μαγιόρκα στο 3.50. Στην έδρα της είναι δυνατή, έχει συγκεντρώση τους 20 από τους 22 πόντους της και έχει κερδίσει μεγαθήρια (Ρεάλ, Βιγιαρέαλ, Βαλένθια). Εχω την εντύπωση πως μπορεί να επωφεληθεί την κούραση και τον αποπροσανατολισμό της Χετάφε μετά την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα.

Στην Betmarket United μιλήσαμε και για το over στο παιχνίδι της Εβερτον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκαρφάλωσε στο 2.00, ενώ κλείνω (για 2η σερί ημέρα) με Μεξικό και την Πούμας.

Η ομάδα του γνωστού μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Μίτσελ, ταξιδεύει σε μία έδρα που δεν έχει καλή παράδοση αλλά σίγουρα έχει τις δυνατότητες για να επικρατήσει. Η εντός έδρας ήττα (γκέλα) από την Μονάρκας την ταρακούνησε, εκτός έδρας παραμένει αήττητη (1-2-0) και το 4.50ρι στο διπλό μου φαίνεται τσιμπημένο, από την στιγμή που η Τίγκρες δεν είναι στα καλύτερά της και μεσοβδόμαδα χρειάστηκε ένα τέρμα στο 94′ από τον τερματοφύλακά της για να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας ομάδας από το Ελ Σαλβαδόρ. Εμφανή τα αμυντικά της προβλήματα, κάτι που φάνηκε και μεσοβδόμαδα (δέχτηκε δύο γκολ) και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί η Πούμας. Μέσα σε όλα, η Τίγκρες έχει να διαχειριστεί και την κούραση.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Patent:

01/03 – 05:00 – Τίγκρες – Πούμας: 2 (4.50) με 9 μονάδες

01/03 – 15:00 – Μπιλμπάο – Βιγιαρέαλ: 2 (3.20) με 13 μονάδες

01/03 – 19:30 – Μαγιόρκα – Χετάφε: 1 (3.50) με 12 μονάδες

Στην Ισπανική δυάδα βάζω 6 μονάδες και στις υπόλοιπες από 4. Στην τριάδα 1.5. Σύνολο: 49.50.

Δυάδα 1:

29/02 – 21:00 – Γιούπεν – Μουσκρόν: goal/goal (1.95)

01/03 – 13:00 – Μιραντές – Χιρόνα: 2 (2.10)

στη δυάδα απόδοσης 4.09 βάζω 15 μονάδες

Δυάδα 2:

29/02 – 22:30 – Χιμνάσια Λα Πλάτα – Τουκουμάν: 1 (2.10)

01/03 – 16:00 – Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουν.: οver (2.00)

στη δυάδα απόδοσης 4.20 βάζω 10 μονάδες

και στην τετράδα απόδοσης 17.20 βάζω 4 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1625.90 μονάδες

Επιστροφές: 39 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 78.5 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLLWWWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-30.52151954.484.9591.32%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης