bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ενα βήμα τη φορά

Ενα βήμα τη φορά

Χαιρετώ! Καλό κέρδος έφερε το Europa League, με 4/4 επιλογές και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος της σεζόν (Δείτε εδώ)

Χαμηλά το κεφάλι, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και για να τελειώσει η σεζόν, αλλά (κυρίως) για να αντιστραφεί η κατάσταση. Ελπίζω ότι στο τέλος του μαραθωνίου θα είμαστε εκεί που πρέπει.

Η στήλη, σήμερα, επικεντρώνεται στην 2η κατηγορία του Βελγίου.

Εκεί, όπου μία απόφαση της Ενωσης άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου. Ο λόγος; Η ακύρωση ενός παιχνιδιού μεταξύ της Βίρτον και της KFCO Μπεερσκότ που έλαβε χώρα στα τέλη Γενάρη με νικητή την Βίρτον με 1-0. Εκεί, το γκολ των γηπεδούχων προήλθε την στιγμή που ο ρέφερι σημάδευε με το σπρέι την γραμμή του τείχους. Οι παίκτες της KFCO Μπεερσκότ ετοιμαζόντουσαν για το τείχος, αυτοί της Βίρτον έπαιξαν την μπάλα και το γκολ μετρήθηκε κανονικά από το διαιτητή. Η απόφαση αναφέρει ότι ο αγώνας θα επαναληφθεί στις 2 Μαρτίου και δίνει στην KFCO Μπεερσκότ μία ευκαιρία.

Σύστημα διεξαγωγής: Η πρώτη της opening περιόδου συγκρούεται με την πρώτη της closing και ο νικητής (2 αγώνες) κερδίζει την άνοδο. Πέρυσι ήταν η Μαλίν (κόντρα στην KFCO Μπεερσκότ), φέτος η νικήτρια της opening περιόδου είναι η Λέουβεν και η κατάσταση έχει ως εξής: Σήμερα, κανονικά θα διεξαγόταν η τελευταία αγωνιστική, όπου με νίκη η Βέστερλο τερμάτιζε σίγουρα πρώτη και έπαιζε κόντρα στην Λέουβεν για την άνοδο. Τώρα, μετά την νέα απόφαση, η Βέστερλο δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της αλλά συνεχίζει να ελπίζει. Δεν μπορώ να γνωρίζω σε τι βαθμό έχει επηρεάσει τους παίκτες της, ωστόσο εικάζω πως η «αδικία» που νοιώθουν θα μετουσιαστεί σε καλή εμφάνιση και νίκη που θα αποδείξει ότι αξίζει να είναι αυτή στα πλέι οφ ανόδου.

Επίσης, το θέμα φαίνεται ότι πηγαίνει στα δικαστήρια, εκεί όπου και η Βιρτόν συνεχίζει αν και δεν έχει κανένα όφελος. Να σημειώσω σ’ αυτό το σημείο πως η Ουνιόν Ντε Σιλουάζ είναι αδιάφορη και τελευταία παρότι είναι αήττητη δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Επίσης, αν δεν χωρίσουμε τις περιόδους φαίνεται ξεκάθαρα πως η Βέστερλο ήταν η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας και θα τερμάτιζε στην 1η θέση, έχοντας τον καλύτερο εκτός έδρας απολογισμό. Μία Βέστερλο που το καλοκαίρι άλλαξε χέρια μετά από 40 χρόνια. Νέος πρόεδρος, ένας Τούρκος επιχειρηματίας ο οποίος έχει και άλλες ομάδες (μεταξύ αυτών και η Μπούλοσπορ).

Με βάση το ρεπορτάζ, η Βέστερλο θα κινηθεί δικαστικά και θα το τραβήξει ως το τέλος, ενώ έχω την αίσθηση πως θέλει τη νίκη απόψε για να αποδείξει ότι αξίζει. Μάλιστα, το ότι η Βιρτόν κινείται και αυτή δικαστικά, ενώ δεν έχει κανένα όφελος, μου κινεί υποψίες και φυσικά θα το παίξει στα ίσια το παιχνίδι στις 2 Μαρτίου.

Το διπλό γνωρίζει πτώση, αλλά στην Bet365 διατηρείται ακόμα στο 3.30, τιμή στην οποία θα το ποντάρω.

Τέλος, θα κάνω και μία δυάδα με over από το Μεξικό, στα παιχνίδια των Σαν Λουίς-Χουάρες και Μονάρκας – Κρουζ Αζούλ. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις. Ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται τέρματα (και οι 4 έχουν πάνω από 2.50 μέσο όρο γκολ/αγώνα) και οι τιμές των over σε καλά επίπεδα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό:

28/02 – 21:30 – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Βέστερλο: 2 (3.30) με 12 μονάδες

Δυάδα:

29/02 – 03:00 – Σαν Λουίς – Χουάρες: over (2.00)

29/02 – 05:00 – Μονάρκας – Κρουζ Αζούλ: over (1.95)

στη δυάδα απόδοσης 3.90 βάζω 10 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1608.90 μονάδες

Επιστροφές: 215.40 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 22 μονάδες

 

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LLLWWWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-30.52151954.484.9591.32%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης