novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δύο αγώνες, δύο ασίστ και μία… κίτρινη

Δύο αγώνες, δύο ασίστ και μία… κίτρινη

Καλημέρα σας. Ωραία για εμένα τα ψεσινά παιχνίδια, η Ατλέτικο κατάφερε να «σβήσει» την Λίβερπουλ και να την κρατήσει μακριά από τον καλό της εαυτό. Στο γκολ της Λίβερπουλ λίγο έλειψε πάντως ο Σάβιτς να πιάσει αυτός την κεφαλιά και να είχαμε τώρα να λέμε για τεράστια απόδοση. Στο άλλο ματς στην Γερμανία είδα απλά τα γκολ και έτσι δεν έχω άποψη. Από όσο κατάλαβα όμως η Ντόρτμουντ άξιζε τη νίκη.

Αταλάντα – Βαλένθια

Οι Ιταλοί μετά τις πρώτες 3 ήττες στο ξεκίνημα των ομίλων κατάφεραν και βρήκαν τρόπο με 1 ισοπαλία και 2 νίκες να περάσουν στη φάση των 16’. Ομάδα που σκόραρε 8 γκολ στους ομίλους και δέχτηκε 12. Φάνηκε όμως ότι παιχνίδι με παιχνίδι συνήθιζε την διοργάνωση και γινόταν καλύτερη. Το αρνητικό της στοιχείο είναι στα ατομικά μαρκαρίσματα, ειδικά όταν έχει να αντιμετωπίσει γρήγορους ποδοσφαιριστές σε φάση αντεπίθεσης.

Η Βαλένθια με μόλις 1 ήττα στους ομίλους και αυτή στο γήπεδο της απέναντι στον Άγιαξ, κατάφερε να περάσει στην φάση των 16’. Σκόραρε 9 γκολ και δέχτηκε 9. Τα στατιστικά της δεν θα με απασχολήσουν πολύ εδώ καθώς έχει προβλήματα απουσιών να λύσει απόψε και σε άμυνα αλλά και σε επίθεση. Ένα θέμα που έχει είναι ότι δέχεται εύκολα κόκκινες κάρτες φέτος.

Είδα για τον άσσο μιας και πιστεύω ότι η Αταλάντα θα πάρει τη νίκη αλλά το 1,75 που είδα δεν μου επιτρέπει να ποντάρω. Σκέφτομαι όμως και βάζω κάτω το γεγονός ότι η Αταλάντα θα δεχτεί αντεπιθέσεις και σε αυτό το κομμάτι ο Ραφαέλ Τόλοϊ είναι ποδοσφαιριστής που δέχεται κάρτες. Στα 2,62 να δεχτεί κάρτα απόψε. Όπως είπα και πιο πάνω είναι το αδύνατο στοιχείο της Αταλάντα η αντιμετώπιση γρήγορων ποδοσφαιριστών και σε αντεπιθέσεις θα έχει τέτοια προβλήματα.

Τότεναμ – Λειψία

Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε την φάση των ομίλων αντιμετωπίζοντας ωραίες νίκες αλλά και συντριβή. Ο Μουρίνιο μέχρι στιγμής δεν είναι αυτός που ήταν και εννοώ την αμυντική του προσέγγιση. Μπορεί και να γίνει σε λίγα παιχνίδια, θα δείξει ο χρόνος. Αμυντικά πάντως έχει θέματα η Τότεναμ, ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Απόψε θα έχει και σημαντικές απουσίες στην επίθεση καθώς Σον και Κέιν είναι εκτός. Έχει όμως τον Bergwijn τον οποίο θα θελήσει να κτίσει στρατηγική πάνω του ο Μουρίνιο, ειδικά στις γρήγορες επιθέσεις

Η Λειψία είναι πρωτάρα σε τέτοια φάση αλλά πιστεύω ότι πλέον θα νιώθει έτοιμη. Είναι ομάδα που αποδίδει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχει μέσο όρο γκολ ανά παιχνίδι στο Champions League 1.67. Στο σύνολο τους σκόραραν 10 γκολ, τα 9 εντός μεγάλης περιοχής και το 1 εκτός. Εδώ έχουμε την στρατιγική του Νάγκελσμαν όπου με αυτό το 3-4-1-2 που παίζει χτίζει με γρήγορους συνδυασμούς παιχνίδι από τον κεντρικό διάδρομο. Πούλσεν και Βέρνερ μπορούν να συνδυαστούν πολύ καλά εκεί και δίνουν ασίστ ο ένας στον άλλο.

Έτσι με τις γρήγορες επιθέσεις μέσο του Bergwijn της Τότεναμ και την ανάπτυξη μέσο του κεντρικού άξονα της Λειψίας κατέληξα σε Bergwijn και Poulsen να δώσουν άσιστ. Στα 3,45 ο πρώτος και στα 5,50 ο δεύτερος.

Καλή μας τύχη.

Το παιχνίδι μας

Μονά:
19/2, 22:00 – Τότεναμ – Λειψία: – Bergwijn, ασίστ- 3.45 *15 μονάδες
19/2, 22:00 – Τότεναμ – Λειψία: – Poulsen, ασίστ- 5.50 *10 μονάδες

Δυάδα:
19/2, 22:00 – Αταλάντα – Βαλένθια: -Τόλοϊ, Κάρτα- 2.62
19/2, 22:00 – Τότεναμ – Λειψία: – Poulsen, ασίστ- 5.50
Επί 7 μονάδες στην δυάδα

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 2401,00 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 32,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης