novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Μια πρώτη γεύση από άνοιξη

Το αυτογκόλ του Μπουσκέτς, με το οποίο στις καθυστερήσεις έγινε το 1-0 της Μπιλμπάο ήταν το κερασάκι στην τούρτα ενός υπέροχου παιχνιδιού. Ενός αγώνα που έφτασε κοντά στο να γίνει το παράδειγμα γιατί ένα παιχνίδι μπορεί να λήξει με 0-0 αλλά ταυτόχρονα να είναι θαυμάσιο. Τακτική, μονομαχίες, ένταση, γρήγορος ρυθμός, είναι στοιχεία που καθηλώνουν τον φίλαθλο του ποδοσφαίρου. Και του επιτρέπουν να λέει πως χθες βράδυ παρακολούθησε δύο ισάξια, τρομερά, παιχνίδια, κι ας έληξε το ένα με 1-0 και το άλλο με 3-4.

Οι μόνοι που ίσως στεναχωρήθηκαν από τις εξελίξεις είναι τα τηλεοπτικά δίκτυα, που ξαφνικά έχουν στην φαρέτρα τους δύο ημιτελικούς του Κόπα Ντελ Ρέι, δίχως τα πολύ μεγάλα ονόματα. Η Βαλένθια, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σεβίλλη ήταν ήδη εκτός και χθες οδηγήθηκαν σε αποκλεισμό και οι δύο… γίγαντες, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρσελόνα.

Επιστροφή πρωταθλημάτων σήμερα, με το κλασσικό μενού της Παρασκευής, ήτοι μπόλικες αναμετρήσεις σε Β’ Γαλλίας και Β’ Ολλανδίας. Υπάρχουν και επιστροφές στο κουπόνι, με Αυστριακούς και Πολωνούς να επανέρχονται μετά το χειμερινό τους διάλλειμα.

Η επιλογή της Ημέρας

Είναι νωρίς για σενάρια συνομωσίας και παιχνίδια πάνω στη βαθμολογία, γι αυτό και η σκέψη που θα καταγράψουμε θα πονταριστεί εν τέλει με την ελάχιστη μίζα, δηλαδή μονάχα μία ταπεινή μονάδα.

Πεδίο αναφοράς η Πριμέρα Ντιβιζιόν. Γεωγραφικό εύρος η Βόρεια Ισπανία και συγκεκριμένα η περιοχή των Βάσκων. Εκεί όπου εδρεύει η Αλαβές και… λίγο πιο πέρα η Εϊμπαρ. Δύο γειτόνισσες και αυτά στην Ισπανία μετράνε, συνήθως.

Ειδικά όταν στους δύο πάγκους κάθονται δύο επίσης Βάσκοι. Γιατί τέτοιοι είναι ο Γκαριτάνο και ο Μεντιλίμπαρ. Δύο καλοί φίλοι που συχνά τρώνε μαζί στα εστιατόρια της ευρύτερης περιοχής.

Δύο ομάδες που μοιράζονται τη βαθμολογική τους θέση, σε απόσταση έξι πόντων από τη γραμμή της παραμονής.

Δύο ομάδες που από τις τρεις τελευταίες φορές που συναντήθηκαν άνοιξη ήρθαν ισόπαλες τις δύο.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:00Aλαβές-ΕϊμπαρΧ @ 3.101 μονάδες
Κάβα35,81ROI111,78

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης