novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με Μεξικό και Αγγλία

Με Μεξικό και Αγγλία

Ενα γκολ της Αλμερίας την Κυριακή επέστρεφε όλο το παιχνίδι. Ενας αγώνας που στο 37′ είχε χαμένο πέναλτι από πλευράς Ελτσε και στα καπάκια κόκκινη κάρτα υπέρ Αλμερίας. Η χειρότερη εξέλιξη που θα μπορούσε να υπάρξει για το over.

Και κάπου εκεί έρχεται η τραγική είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και σταματάνε όλα. Αρνητικές σκέψεις, νεύρα, γιατί, έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Μπροστά στη ζωή όλα έρχονται δεύτερα. Εκανες το μπάσκετ πιο όμορφο για όλους μας μεγάλε Κόμπι, ακόμα και γι’ αυτούς (όπως εγώ) που δεν είμαστε fun του αθλήματος. Καλό ταξίδι…

Πάμε στα δικά μας τώρα, δύο over2,5 μου αρέσουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Αρχικά το Φόρεστ Γκριν-Καρλάιλ από τη League 2 της Αγγλίας. Κοιτώντας το πινακάκι του αγώνα το over2,5 είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Από 3/4 τελευταία η γηπεδούχος, από 6/7 πιο πρόσφατα η φιλοξενούμενη και σε αυτό έρχεται να προστεθεί το σχετικά πρόσφατο μεταξύ τους 2-2 για το Κυπελλο Αγγλίας.

Το over το περίμενα κάπου στο 1.80 και το βρίσκω στο 2.10.

Κλείνω με Κύπελλο Μεξικού και το παιχνίδι Τολούκα-Ατλας που είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Τετάρτης. Το πρώτο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη της Ατλας (2-1), η οποία έδειξε πως έχει στόχο το Κύπελλο καθώς παρέταξε καλή ενδεκάδα, σε αντίθεση με την Τολούκα. Βέβαια, τώρα τα πράγματα πιθανώς να αλλάξουν μπροστά σε μία ενδεχόμενη πρόκριση. Να σημειώσω πως το εκτός έδρας γκολ δεν μετράει.

Δεν μπλέκω με σημείο, αλλά θεωρώ πως το over στο 2.00 έχει αξία. Από τρία σερί g/g+over η Τολούκα (τα 2/3 ήταν και over3,5) που φέτος δείχνει να έχει θέματα στην άμυνα, αλλά ταυτόχρονα σκοράρει με ευκολία. Η Ατλας μετρά κι αυτή 3/4 g/g+over, με τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της μέχρι στιγμής να είναι over.

Καλό μεσημέρι!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα:

28/01 – 21:45 – Φόρεστ Γκριν – Καρλάιλ: over2,5 (2.10)

29/01 – 03:00 – Τολούκα – Ατλας: over2,5 (2.00)

στη δυάδα απόδοσης 4.20 τοποθετώ 18 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 980.25 μονάδες

Επιστροφές: 5 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 18 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLLWWWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-30.52151954.484.9591.32%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης